Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
niçinler, sorgulanan

Sorgulanan Niçinler

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sorgulanan Niçinler

Sorgulanan Niçinler Yazısı - Sorgulanan Niçinler Hasan Binbuğa - Hasan Binbuğa Yazıları

Neresinden başlayayım bilmiyorum ki, neresinden; özlemlerin, bekleyişlerin, hasretlerin buğulanan demlikteki dem gibi, demlenmeye bırakıldığı gurbet gecelerinin, yanaklara düşen yorgunluğunu bazen soğukları, sıcak tutan yorganlar gibi üzerimize almamız gerektiğini, daha nicelerine, dinlerler umuduyla anlatayım kibiter bir gün diyerek, takvimde gün be gün kopardığımız gurbetten habersiz yaprakları mı suçlayalım, beklenen bu olamaz değil mi

Ben de öyle düşünmüştüm zaten ki onlar da koparıldıklarında, 364 diğer günden, birilerinin hışımlı koparmalarıyla ayrılmıyorlar mı sanki işte hayat böyle gider, hiç kimse için bunun işleyişini durdurmak şöyle dursun, milim dahi oynatmanın mümkün olmadığını nasıl söylesem ki

Üzülmeyin be, sanki tek gözleri buğulanan bizler miyiz ki değil, değil elbet çok var, dünyayı gurbet çantalarının sardığına inanıp, mazideki çocukluk günlerini iki kat renklendirerek hayal edenler

Biliriz ki, geçmiş de o kadar renkli geçmemiştir tabii ki, ama kişiler, maziyi paklaştırmayı, pastel boyalarıyla sıvazlamayı nedense çok severler sevsinler; zaten ben de onlardan biri olduğum için, yalnızlığın, tek odalarda ayaklarımı kendi vücuduma katlayarak geçirdiğim günlerimin hatırasını güçlendirerek, daha bir rahat ve umutla yaşıyorum

Siz de, eğer ki mutsuz, umutsuz, bitkin hissediyor ve çıkar bir yol bulamıyorsanız, öncelikle sizi yaratana yürekten, ama öyle bir içten gelerek bağlanın ki, sizi ferahlatıcı iklimiyle kucaklasın

Bir de içteki kirlenen, kömürleşen duyguların, göz pınarlarındaki kevser damlalarıyla yıkanması, ümitsizliğin yalınayak sizden uzaklaşması için tek seçenektir

Umutsuzluğun devriyeyi gezdiği sökün eden bir gece pınarından, duyması ihtimal dışı olan bütün yüreklere selam olsun

Hasan Binbuğa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com