Knight Oynarken Azrail Gelirse... |
07-03-2007 | #1 |
yosun_26
|
Knight Oynarken Azrail Gelirse...Azrail elinde orak simsiyah pelerini ve bütün ihtişamı ile Knight Oyuncusunun yanına gelir Azrail : Evlat seni Almaya geldim!!! Gidiyoruz Oyuncu : Aga dur %3 kaldı level atlıcam Azrail : Ne diyorsun sen sen kimle konuştuğunu biliyormusun Oyuncu : Hayır bilmiyom hangi clandasın Azrail : Ne diyorsun sen!!! Ben Azrail!!! Oyuncu : ara Knight kasmayı bırakır ve azraile yönelir Oyuncu : Ooo abi elindeki ne o öle bardishmi Azrail : Lan ne diyorsun geçircem şimdi kafana orağı Bardish ne lan ORAK O Oyuncu : Duymadım valla abi Forgettendanmı çıkyo? + bastınmı Azrail : Bırak laf kalabalığını son duanı et!!! Terlettin beni be Oyuncu : Abi terleme ya bak pelerin yapışmış terden sırtına Ne o siyah pelerin? grade kaçsınız Azrail : LAN sen beni delirtecekmisinnnnnnnnnnn Oyuncu : Aga neden kızıyon yaw ne istiyon sen Azrail : Canına almaya geldim!!!! Öldüreceğim seni!!! Oyuncu : Aga öldürme ne olur knight clerkten paso 500 national point alyoz yaw para kalmadı Sende para varmı? Azrail : Ne yapacaksın ölüme giderken parayı Oyuncu : Azrail değilmisin son isteğim bu Azrail : Al şu 100 YTL’yi sus yeterki hadi çabuk gideceğiz Dellendirdin beni daha 1000 tane adam var öldürmem lazım Oyuncu : Aga bi günde o kadar adam öldürme transfer yapıyor derler forumlarda ayrıca bu 100 YTL ile 20 tane GB alırım anca Azrail : Ne diyonn lan sennnnn başıma belamısın sen yaaa Oyuncu : Bak sol profilden bakınca Aposlara benziyorsun Azrail : Senin canını almayacağım!!! Zaten bu oynadığın Oyun seni öldürmüş!!! ikinci kez ben alamam ben gidiyorum Oyuncu : Aga nereye gidiyon x3’de talos var gel keselim buffermısın sen Alooo nereye gidiyorsunn Azrail : AllahIM NEYDİ GÜNAHIM BENİM!!!! Oyuncu : Shoutdan büyük yazma bağırma manan gider Buda noobmu ne Aga |
|