|
|
Konu Araçları |
acemi, askerlerin, komutanlarına, saçma, sorduğu, sorular |
Acemi Askerlerin Komutanlarına Sorduğu Saçma Sorular:) |
07-02-2007 | #1 |
angelesdream
|
Acemi Askerlerin Komutanlarına Sorduğu Saçma Sorular:)sigara odası nerede? -abi ileri bak mı diyo elleri bırak mı diyo? -bunun adı kemer değildi neydi? - komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii oğlum ne demek buyur, sen emret suriye' yi alalım - komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? - tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla - ama komtanım - bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma - emredersiniz komutanım -komutanım bir sıkıntım var arzedebilir miyim -söyle bakalım -bizim tuvaletler çok pis komutanım -öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün -??? -komutanım yemeklere şap katılıyor mu? -koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak -komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem? -paris güzeldir bu mevsimde! komtan: sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? a1: komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? a2: komtanım 10 dakka mola yetmiyo 15 yapsak? komtan: türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka başka? a3: komtanım benim eşofmanım yok! komtan: benim de yok sana soruyomuyum? başka? a4: komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? komtan: arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır başka? a5: komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo komtan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi başkaaaaaa? a6: komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı komtan:arkadaşım savaşta b** yiyceksin barışta eline ne geçerse yeteer başka soru yok sstirahat et! bölük: sool ! |
07-02-2007 | #2 |
Ergenekon
|
-komutanım yemeklere şap katılıyor mu? -koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak :) ilk soruları bu olur |
07-03-2007 | #3 |
yosun_26
|
a4: komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? komtan: arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır başka? süper yaa saol angelesdream |
07-04-2007 | #5 |
J_TERRY
|
a6: komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı komtan:arkadaşım savaşta b** yiyceksin barışta eline ne geçerse yeteer başka soru yok sstirahat et! bölük: sool süper ya