![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() çok güzeller ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() önceden çektiğim ve sitede yayınladığım fotoğraflar var, konu başlığı için öyle yazdım, aynı konu başlığı altında son fotoğraflarım diye konu vardı karışmaması için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
virüs
|
![]() çocukların neşesine hayran kaldım ![]() elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
antix
|
![]() ergenekon bence başlık yanıltıcı, enyeni 5 fotoğrafın bunlar senin :) sen fotoğraf çekmeyi seviyorsun ve bunlar son değil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Gerçekten birbirinden güzel resimler çekmişsin Ergenekon ![]() ![]() Yakında resim bölümünde de düzenlemeye gitmeyi düşünüyoruz ![]() ![]() ![]() Resimlerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler Ergenekon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TEMUR38
|
![]() ellerine sağlık ergenekon güsel paylaşım olmuş ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
suskun
|
![]() ya okadar güzel çekimlerki insanın yaratıcı resimler çekesi geliyor,Ergenekon abi senin fotoğraflarına baktıkça ilham alıyorum:))Ödev verildi zaman sizin resimlerinize bakmm yararıma olacal galiba:)emeğinize sağlık,çok harika hepsi! ![]() ![]()
|