Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
makarna, suyunda

Et Suyunda Makarna

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Suyunda Makarna



Et Suyunda Makarna Tarifi - Et Suyunda Makarna Nasıl Yapılır - Et Suyunda Makarna Malzemeleri



Et Suyunda Makarna


1 paket makarna

250 gr parça et

1 adet kuru soğan

2 adet daomates

4 çorba kaşığı sıvı yağ

Tuz


Etin üzerine 6 su bardağı su konur, et yumuşayana dek haşlanır Aynı et suyu başka tencereye aktarılır, tuz eklenir, 1 çorba kaşığı sıvı yağ ilave edilir Kaynama noktasına gelince makarna atılır, 30 saniye kadar karıştırılır sonra 10-12 dakika boyunca pilav gibi suyu makarnaya çektirilir Haşlanmış et didiklenir Tavaya 3 çorba kaşığı yağ konur, ince kıyılmış soğan eklenir, pembeleştirilir Üzerine didiklenmiş et, rende domates ve tuz eklenir 1-2 dakika daha pişirilir Makarnanın üzerine konur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.