Ballı Yufka Tatlısı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ballı Yufka TatlısıBallı Yufka Tatlısı Tarifi - Ballı Yufka Tatlısı Nasıl Yapılır - Ballı Yufka Tatlısı Malzemeleri Ballı Yufka Tatlısı 2 adet yufka 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı ceviz 1 tatlı kaşığı tatçın Tereyağını eritin yufkaların üzerine sürün Dövülmüş ceviz, şeker, tarçın bir kapta karıştırıp yufkaların üzerine serpin Bir kenarından rulo yapmaya başlayın, sıkıca sarın 2 parmak kalınlığında dilimler halinde kesip fırın tepsisine dizin 200 derecedeki fırında 15 dakika pişirin Fırından alıp sıcak veya soğuk servis yapın |
|