Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlamanın, noktalrı, püf, salata

Salata Hazırlamanın Püf Noktalrı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salata Hazırlamanın Püf Noktalrı



Nasıl salata hazırlanır - sağlıklı salata - salata hazırlama yöntemleri - lezzetli salata için öneriler



Mümkün olduğunca kendi salatanızı kendiniz hazırlayın Hazır salataların her zaman sağlıklı olduğunu düşünmeyin Yaprakları koyu yeşil olan sebzeleri tercih edin Marul, ıspanak ve roka gibi Kaseyi sadece iceberg marul ile doldurmayın Çünkü iceberg marulun besin değeri çok fazla değildir Taze ve çiğ sebze kullanın Kavrulmuş olanlarından uzak durun Çünkü bunlar yağ içerir Salatanızda zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar kullanın Mayonez gibi soslardan uzak durun Çünkü, hafif soslar bile sodyum ile yüklüdür Salatanıza bir avuç çiğ ceviz ekleyin Tonbalığı, yumurta ve tavuk salataları mayonezle yendiği için tercih etmeyin Kaynamış yumurta ve fırınlanmış tavuk göğsü, salatanızın protein ihtiyacını karşılayacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.