Doğum Günümde.. |
06-01-2007 | #1 |
angelesdream
|
Doğum Günümde..Herkesin yanınızda olduğu, hep mutlu olmanız için uğraştıkları nadir günlerdendir doğum günleri Hani mumlar üflenirken dilekler dilenir ya; hep aynı şeyler geçer belki akıllardan "O'nu ver bana Allah'ım!" Yokluğun ecel gibi yapıştı yakama Ama seni görmeden adım bile atmam ben, bırak gitmeyi öbür tarafa! Çok özledim seni Günlerdir görmedim, haber alamadım senden Gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzak, bu kadar çaresizdim sanki İlk kez bu kadar bağlıydı elim kolum! İlk kez yapılacak hiçbir şey kalmadığını hissetti ruhum! Herkes yanımda, herkes beni düşünüyor, herkes mutlu olmam için uğraşıyor! Peki sen nerdesin! O sonsuz güvenebileceğim sevgin nerde! Kimlesiniz şimdi Benden uzak bir yerde! Keşkeler dolduruyor yine içimi Keşke hiç başlamasaydıKeşke hiç hatırlamasaydım eskiyiKeşke kapılmasaydım gülüşüne yeniden Keşke senle dolmasaydı kalbim Keşke Keşkelere mahkum olmasaydı sevgim!!! Artık susmak zorundayım, çünkü söylenecek ne varsa söyledim! Susulacakları susma vakti şimdi! Belki artık yazamayışımda bundandır! Kalemim bile susmuştur belki! O bile yorulmuştur senin yokluğunu yazmaktan! Bu kadar çok soruyla beni başbaşa bırakmandan!! Güven senin dünyanda nedir bilmiyorum ama benim için herşeydir! Sanada söylemiştim bunu Sende "bana güven" demiştin! Şu hayatta tek güvendiğimdin! Gittin!!! Kime nasıl güveniyim şimdi! Bana her göz düşman bakıyor! Her söz bir bıçak sanki!! Sen bile gittiysen Hayata nasıl güvenirim artık ben!!! Bugün doğum günüm Sen yoksun "Doğum gününde hediye felan yok sana" demiştin gülerek! Keşke şimdi yanımda olsan da ben bir ömür hediye almasam! En büyük hediyeyi versede bana hayat, başka hiçbir şey ummasam!! Ama yoksun! Ve ben ilk kez bir doğum günümde bir hediye istiyorum Hayattan Seni bana getirsede hep yanında kalsam!! |
06-01-2007 | #2 |
ctn_86
|
çok güzel angelesdream tşklerallahtan ben dün allahım onu ver bana diye dilek tutanlardan değil hep bööle devam etsin diye dilet tutup mumu üfleyenlerden oldum |
06-01-2007 | #3 |
doctor88
|
Güven senin dünyanda nedir bilmiyorum ama benim için herşeydir! Sanada söylemiştim bunu Sende "bana güven" demiştin! Şu hayatta tek güvendiğimdin! Gittin!!! Kime nasıl güveniyim şimdi! Bana her göz düşman bakıyor! Her söz bir bıçak sanki!! Sen bile gittiysen Hayata nasıl güvenirim artık ben!!! saol angelaanasıl güvenebilirim demişşiyide demişşş |
06-13-2007 | #4 |
TuucHe
|
Keşkeler dolduruyor yine içimi Keşke hiç başlamasaydıKeşke hiç hatırlamasaydım eskiyiKeşke kapılmasaydım gülüşüne yeniden Keşke senle dolmasaydı kalbim Keşke Keşkelere mahkum olmasaydı sevgim!!! çok güzel bir paylaşım teşekkürler |
06-13-2007 | #5 |
yosun_26
|
Keşkeler dolduruyor yine içimi Keşke hiç başlamasaydıKeşke hiç hatırlamasaydım eskiyiKeşke kapılmasaydım gülüşüne yeniden Keşke senle dolmasaydı kalbim Keşke Keşkelere mahkum olmasaydı sevgim!!! benimde şimdiye kadar aldığım en büyük hediye oydu doğum günümde açmıştı bana kalbini ama herşey öyle çabuk bittiki şimdi istediğim tek hediye onu unutturacak bişey saol angelesdream |
06-13-2007 | #6 |
rock_alltime
|
Harika bir paylasımÇok tşkler angelesdream Bugün doğum günüm Sen yoksun "Doğum gününde hediye felan yok sana" demiştin gülerek! Keşke şimdi yanımda olsan da ben bir ömür hediye almasam! En büyük hediyeyi versede bana hayat, başka hiçbir şey ummasam!! Ama yoksun! Ve ben ilk kez bir doğum günümde bir hediye istiyorum Hayattan Seni bana getirsede hep yanında kalsam!! |
|