Mektup !! |
05-30-2007 | #1 |
Gözyaşı
|
Mektup !!Benden Ölüme Mektup!! Şayet sevdiğime,biriciğime,herşeyime kavuşmadan alırsan beni kara toprak;kalmasın şu yalan dünyada taş üstünde taşSana değer veren adımlar geçmesin üstünden,yağmur vermesin sana can,ne de kalsın sana nefes veren su ki seni yaşatan tek aş İstemem gelme ben herşeyime kavuşmadanher derde göğüs gerer,herşeyi kaldırırım ama hasret acısına dayanamamBeni yerle bir eden bir hasret ki o da en büyük gamAma alma beni kara toprak ben yarime kavuşmadan Ağlama hain toprak ağlama halimeGökyüzünde yıldızlar ,gözyaşım olup birer birer döküldüler ellerimeSevdiğim bırakmadıkça beni sen gelme evime hanemeSakın bana kader deyip beni kendine lanet ettirme Ne seninle ne sensiz yaşamak isterimAma dayanamaz ağlar bu acıyla gözlerimşu yalan dünyada beni hayata bağlayan bir sevdiğim yarimSen de beni alırsan kara toprak söyle ben neylerim Hayat bir oyun,zamanda oyuncakBu oyunu oynarken gecelerde getirmiyor sevdiğimi bana,sabahlarda biriciğim gibi bana uzakşu fani dünya ne kara ne de akAma alma beni sevdiğime kavuşmadan ey vefasız toprak İstemem ne para ne de pul bunların hepsi bana dert kederAlma beni sevdiğime kavuşmadan bu bana yeterBen belki aşkına eşkıya bir asker bir er,Ama ben ki öyle bir eşkıya ölümüne sever Bilmem ne zaman dolar benim bu bitmeyen çilemdayanamıyor kaldıramıyor bu acıyı yaralı sinemAma alamaz beni kavuşmadan ne ölüm ne de elemBen yarimden başkasını istesem de sevememAlma sende beni kara toprak sende geçirme beni kendimden Amacım ne çok yaşamak ne dünyaya çivi çakmakTek dileğim sevdiğime herşeyime kavuşmakzor belki benim gibi bir zırdeliyi anlamakAma alma sevdiğime kavuşmadan beni ey kara toprak Yaklaşırsan yanıma sana büyük lanetler ederimGelirsen alırsan habersizce beni kadere ne büyük kin beslerimSevdiğim biricik yarim istesin dağları deler geçerimSana yar olmam kavuşmadan,buna yemin ederim __________________
05-30-2007 | #2 |
black_R-O-S-E
|
Ama alma beni kara toprak ben yarime kavuşmadan paylaşım için saol
05-31-2007 | #6 |
yosun_26
|
her derde göğüs gerer,herşeyi kaldırırım ama hasret acısına dayanamamBeni yerle bir eden bir hasret ki o da en büyük gamAma alma beni kara toprak ben yarime kavuşmadan başkada bişey demiyorum saol gözyaşı |
|