Bugün Vatan Bizden Razı Olacak |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Vatan Bizden Razı OlacakBugün Vatan Bizden Razı Olacak Üç yüz otuz, sözüm Hakkın kelâmı Padişahın geldi büyük selamı Enver Bey'in düşman kırmak meramı Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Eüzü besmele çektim çıkarken köye baktım şöyle yüksek bir yerden Karargaha koştum üç günden erken Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Kumandan emrini verdi bir gece Anadolulardan layıktır nice Yiğitler şehadet şerbeti içe Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Rumeli toprağı yoğurulmuş kanla Ün alınır ancak verilen canla Herkesin yüreği çarpıyor şanla Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Kurşunlar atıldı düşmana karşı şehitler buldular göklerde arşı Gaziler döktüler hep sevinç yaşı Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Çanakkale'yi hiç verir mi Türkler? İstanbul'umuzu alacak bir er, Var mıdır dünyada nerede o asker? Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Boyabatlı Ömer oğlu Mustafa Yazdı bu destanı girerken safa Muradı girmektir arşı tavafa Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak Çanakkale savaşında hakka ulaşan bir şehidimizin cebinden çıkan bir beyit Devamını büyük üstad Ozan Arif yazıyor ve Esat Kabaklıya besteletiyor Ben çok duygulandım ve söylemek istiyorumki bu vatan sizden razı |
|