|
|
Konu Araçları |
arınma, beğendim, bedensel, duası, enerjilerden, negatif, ruhsal, temizlenme, şahsen |
Arınma Duası ( bedensel ve ruhsal negatif enerjilerden temizlenme ) Şahsen Beğendim.. |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arınma Duası ( bedensel ve ruhsal negatif enerjilerden temizlenme ) Şahsen Beğendim..(Yeni nesil için onların anlayacağı dile çevrilmiştir) (Not Alındtıdır Beğendim Paylaşmak İstedim) O… Kainatın Sahibidir Her Sıkıntımı o’na Arz Ederim… O… Benim Tek ve Gerçek Sahibimdir Allah’ım!… Güzel isimlerinin hürmetine Ve… Kuvveti ile… Geçmişten veya gelecekten gelen,bana zarar veren düşüncelerimde ki… Tüm yanlış kodlamaları ve engelleri Red Ediyorum (Reject - Antıvırus Protecton) Rabbim! Bilinç altımda ki bu kolamaları yok et Kontrolum dışı… Üzerimde oynanan, tüm olumsuz oyunları Sil (Delete) Senin iznin ile… Üzerime gelen,her olumsuz şeyi ( nazar-sihir vs) hepsini Sil (Delete), İptal Et (Cancel) Allah’ım Düşmanlarımı Mahrum Et ve Bilinçaltımda ki Yanlış Kodlamaları Sil (Delete) Bana atılan yanlış okları…Kendilerine Çevir (Return) Bana zarar veren tuzaklardan beni koru Güzel isimlerinin ilmi ile Çöz Allah’ım Üzerimde ki Tüm Olumsuz Etkileri Yok Eyle ve beni arındır Rabbim, kesin olan iradenle dualarımı kabul ettiğine İnanıyorum Ben yenileniyorum… Tüm bedenimi… Ruhumu… Yeniliyorum Tüm olumsuzluklardan Arındım Amin |
|