Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iptalikendiniz, sihir, yapun

Sihir İptali.Kendiniz Yapun

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ben bişiler yazmak istedım çünkü damla hanıma kkatılıyorum desem ancak oluryani gerısı yalan damla hanım sizi takdır edıyor ve saygı duyuyorum
--------------------
üretken olan sizlersınız beyler çok üretıcısınız şöle diyelim şuna bagın bahçeniz çok galibao herzaman ne dedıgını bildi ii tanıdıgım için sölüyorum çok sahıh biribakmayın öle kızdıgına karakterınız bozuksda kızar egerki kalben temız ve safsanız emin olun eleştırınıze teşekkur ederek başlardıtanıdıgım için söledım bunları böle söledımsizlerıde az çok tanıyorum damla burdaki çok azından bir yani üç kişiden biribaşka yok zaten burda

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

a harfının kımseye zararı olmaz guselım senden ne kımyager nede biyolog olur ben ne yazdıgımı biliyorum ve seni üfürüyorum hüüüüüüüüü hüüüüü rahatladıgını hissedeceksın açıklayıcı bilgini kendine sakla ben ne yazdıgımı çok ii biliyorumbilgin tercumene bayıldım ama buraya daha güsel şeyler yasabilirsin mesela bi tanede sen yaz sihiri iptalhüüüüüü nefesım geldımı guselım hüüüü dedım gibiben herzaman sahıh ve kesın bilgilerı yazarımbirçok sihiri iptal var sen bunu yap ve ne oldugunu anlat bakınıda yap ama bunu yaptıktan sonra ve bakını söle bende eksıgını sölimbakalım sihiri iptal dogrumu yanlışmıorda yazanı aynen uygulayacak kalben birini arıyorumkendinde sihir olduguna inananişte sana ispatı gusel kardeşimbana inanıp guvenecek ve yazdıgımı aynen uygulayacak birikendinde sihir yada buyu olduguna emin veya şüpheli biribana meil atsın bekliyorum ama sadece bir kişiuygulama içinsende kelimelerını kendıne sakla guselımyazdıklarımdan bişiler ögrendıgıne eminim belki bir a koyarak zengın oldunhaa hüüüüü hıssedıyormusun nefesımı geldimi oraya kadar icazetımı koydum bu sureyesenın için degıl guselım deneyecek bir kişi için bırak buna o karar versınve kalben kendisi yazsın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ben saçma tartışmaya girmem Kanıt verdim ama idda eden kişi açıklama yapmak yerine mesajda hakaret etti ama gördüğüm halde bir şey demedim ve yönetimede şikayet etmedim

Amacım dalaşmak olsaydı ilimden bahsetmez aynı uslupla hakaret içeren cevaplar verirdim

Mesela sen kimya biyoloji okuyorsun Bende kimyadan ,biyolojiden anlamıyorum ama tehlikeli konularda bilgiçlik taslayıp döktürüp duruyorum Sende bunu fark ediyorsun

Ne yaparsın ? Uyarırmısın yoksa o kötüye kullanılabilecek tehlikeli konuyu senmi yazarsın ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Tartışma olmadan sakin sakin devam etsin konu damla61 hemen kızma Arkadaş bir şey söyledi bir açıklama yaptı yanlış şu noktası yanlış dedi Kızmadan sakin sakin cevaplayın Uyarı almadan seviyeli bir tartışma olması dileğimle
--------------------
Arkadaşlar uyarımı kulak asmadan hala bu saçma tartışmaya devam ediyorsunuz Birisi diyor bu yanlış diğeri diyor gerçek ve böyle hiçbir kanıt göstermeden rahatsız edici bir şekilde sürüyor Bu son uyarımdır Bundan sonra bu şekilde uzatanlara direk ceza verilecektir!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

güsel kardeşlerım arkadaşların ısrarları ve isteklerı üzerıne yazmaya karar verdım bir kaç şey var bunlardan biri sihir iptaligununuzu bulabileceginiz şeklide yazıcam saat ve gunu naıl bulacagınızıda bundan sonra atıgım konuyu okuyunsihir iptalini yapacagınız gunden önce bir gun oruç tutunuz yalan dolan herşeyden uzak olunuzerteı gun hesaplanmış saatınızde okumaya başlayacaksınızöncesinde boy abdestı ve namaz abdestı alınızıallah rızası için 4rekat namaz kılınızsonrasında küçük bir ocakta gunluk veya mahlep tutsuleyınızkuçuk bir ocagın ustune kıremıt koyarak ocagı az yakmak kaydıyla hafıf hafıf mahlep veya gunluk atınıztutsu başladıgında okumaya başlayınız ama tutsuyu fazla atmayın dumandan okuyamazsınızbişi daha okuma yapacagınız odada resım bıblo çocuk oyuncagı bebek gibi şeyler olmamalıtemız olmalı sizde aynı şekilde temız olunuzbeyaz elbiselerınız varsa beyaz giyiniztutsu hafıfçe devam ederken 1 fatıha 3 ihlas okuyup önce peygamber efendımızın ruhunave butun enbiya ve evliyaların ruhuna hasıl olan sevaba hediye edinizve tekrar bir kerefatıha 3 ihlas okuyup imam ali hazretlerının ruhuna abdulkadır geylani hazretlerının ruhuna veysel karanı hazretlerının ruhunamuhammed bahaddın nakşibendi hazretlerının ruhuna bagışladıktan sonrabuyulu kişi yere otururetrafına euzibillahımineşşeytanırracımbismillahırahm anırrahım diyerek sag elinin işaret parmagıyla bir daire çizerkendi etrafında7defa aksemtu aleykum ya sükkani hezl mekan der ve dört bir yanına üflersınbu odada yaşayan ruhanı sakınler zarar görmesin diyebu işlem tatmamlandıktan sonra 35 defa bismillahirahmanırrahımsonra 7defa nas 7defa feleksuresı ve 7defa ma katatüm min liynetin ev terektumuha kaimeten ala usliha fe-biznillahi ve liyuhziyel fasıykıne okunur7defada ka 'le musa macitüm bihissihira innallahe seyib tuluhu innallah la yuslihun amelel müfsidin diyip bütün yuapılan sihirleri iptal ettım dersınızönünde bir tas su olurda ona okursan ii olur 7 sabah içebeilirsinokuma bitince ecibu eyyuhes sakınune fi hazel mekan berakallahu fiyküm ve aleyküm7defa okunurondsan sonra daireden çıkarsınkendi burucunuzun saatinde okuma yapılmaı gerekliyıldızına ve saatine göre yaparsan anında sonuç verırbu sihiri iptalin en önemli etkeni şuduryukarıda adı geçen mubareklerın adını andıgınız zamano mubareklere hizmet eden bütün melekler ve ruhanıyeti yanınızda olur ve o okudugunuz ayetin meleklerının de yardımı ile o büyü veya sihir o anda iptal olurbinlerce defa kendim denedimşimdi yıldız saat hesaplanması hemen o konuyuda açıyorum şimdi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com