|
|
Konu Araçları |
eşin, gönlü, kazanmak, kirilan, sevgilinin, sevgisini, yeniden |
Gönlü kirilan eşin veya sevgilinin sevgisini yeniden kazanmak için |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gönlü kirilan eşin veya sevgilinin sevgisini yeniden kazanmak içinÖnce o şahsın burcu tespit edilirSonra o burca uygun gelen gece ve gündüz belirlenirOgecenin yarısından sonraki bir saatte şahsın yüzüne veya bir resmine karşı şu dualar okunur Allahım bütün günahlarımdan dolayı senden af diliyorum(3 kere) Son peygamberin hz muhammede salat ve selam olsun(3 kere) Sonra gönlü kazanılmak istenen eşin,dostun yüzüne veya fotoğrafına karşı şu ayetler 51 kere okunup her seferinde üflenir ve darabe lena meselen ve nesiye halkahuKle men yuhyil izame ve hiye ramimKul yuhyihellezi evvele merrahVe hüve bi kulli halkin alim Bu duanın anlamı şudur;(bak şu insana) hiç yokken onu nasıl yarattığımızı ubutarak bize örnek getiriyor Diyorki; çürüyüp toza toprağa karıştıktan sonra bu kemikleri kim diriltecekDeki; onu kim ilk defa inşa edip varlık sahasına çıkarmışsa,o yapacak bunu ;çünkü o yaratmanın her şeklini bilendir(51 kere okunur) Sonra uygun olan gün tespit edilirO günün sabahında bir avuç tuz alınır ve o yukarıda bahsettiğim dua aynı usulde tekrarlanır yani tuza 51 kere okuyacaksınıztTecrube edilmiştirBende denedim aylar önce hakkaten etkili ancak 3 veya 4 ay sürüyor etkisi,bilmiyorum,bende öyle oldu koç burcu=günü salı-gecesi cuma boğa=günü cuma-gecesi=pazartesi ikizler=günü çarşamba-gecesi pazar yengeç=günüpazartesi-gecesi salı aslan=günü pazar-gecesi pazar başak=günü cuma-gecesi çarşamba terazi= günü cuma-gecesi cuma akrep= günü cumartesi gecesi perşembe yay= günü pazar gecesi cumartesi oğlak= günü cumartesi gecesi pazar kova= günü pazartesi gecesi çarşamba balık= günü perşembe gecesi cuma |
|