Sewdiğini uzaktan yanına getirmek için |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sewdiğini uzaktan yanına getirmek içinArkadaşlar dua doğru yapılış şekli de doğru Tarif tam eksik olan bir şey yok lakito'nun yazdığı msjı diorsunuz O büyü olup olmadığını sordu Ben de ona göre cewap werdim! Kaynağın ismi bâtılname gerçekten Adam niye böyle bir isim seçmiş ben de bilemiorum! Ama kitapta yazanların bir çoğu denenmiş we sonuçları alınmıştır Sadece bu dua için denenmiştir yazmıor Sanırım tarifi werenin lanet etsin gibi kesin konuşmasından dolayı Yani kitabı yazanla bu tarifi weren kişi farklı kişilerdir Umarım anlamışsınızdır Kısaca adam da alıntı yapmış kendi kitabına |
06-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sewdiğini uzaktan yanına getirmek içinİyi ya güzelim isim yazmadığıma göre yazarın adı yok demek ki! Yani kaynağın ismini biliorum da diyenin yazanın ismini bilmiorum! Söyleyene lanet edecekseniz kim dediyse ona diye dersiniz olar biter -------------------- birkan Nickli Üyeden Alıntı neden bu terkibe kendindende birşeyler katma gereksinimi duydun kaynağını belirtirmisin peki günü saati ve okuma adedi belirtilmemiş 15 olarak biliyorsun ve doğru bildiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun ayrıca fatihai şerif okunmuyor Benim terkibe kendimden bişeyler kattığımı nerden çıkardın anlamadım! Ben kaynağımdakini aynen aktardım! Kaynağı yazan kişi kendinden bi şeyler katma gereği duyduysa bu beni ilgilendirmez! Bunu ona sorman gerekir! Bu bir! Yazılan msjları okursan kaynağın ne olduğunu anlarsın bu iki! Gün we saat wermedim zaten sadece zaman belirttim gece olarak! Adet wermedim 15 nereden çıktı, anlamadım! Adet wermediğime göre dua bir kere okunacak anlamına gelir! Bu üç! Sen bildiğin sana benim bildiğim bana ben kendime we kaynağıma güweniorum! Sen güwenmiorsan kendi bildiğini oku bu da dört! |
06-26-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sewdiğini uzaktan yanına getirmek içinBir kimse uzakta sewdiği bir kimseyi getirmek için gece önce boy abdesti almalı sonra tövbe etmeli ve arkasından 2 rek'at hacet namazı kılmalı her rekatta Fatiha'dan sonra 3 İhlas ile bitirmeli ve namazın sonunda bu duayı okumalıdır Yazarın dilinden aktarıyorum; "Eğer olmazsa bana lânet eder" "Bismillahirrahmanirrahim Allâhûmme ecalil Kur'ane lena füddünya karinen ve fil kabri münisen ve fil kıyameti şefiân birahmetike ya erhamurrahimin Elhamdülillâhi rabbil'alemin Errahmanirrahim Mâliki yevmiddin İyyâke nâ'büdü ve iyyâke nestain İhdinassıratal müstakim Sırâtallezine en'amte aleyhim gayril mağdubi aleyhim veleddâllin(Amin)" |
|