Güzel Bir Celp Formülü |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Celp Formülü[/COLOR] pinkbluee Nickli Üyeden Alıntı bu duanın anlamı ne acaba hic celple ilgili bi kelime yok gibi fatiha suresinin muhabbetle ne ilgisi var sevginin s si bile geçmiyor hatta azap ayeti ile de muhabbet işlemi yapılabilir misal saça okuna ayet gibi Fertekib yevme te'tis semau bi duhanim mubîn Yağşen nas, haza azabun elîm Artık göğün, insanları saracağı bir dumanla geleceği günü gözetle Bu elem verici bir azâbdır bunun neresinde muhabbet kelimesi geçiyor herşey mantığınıza uymak zorunda değil |
Güzel Bir Celp Formülü |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Celp Formülü********* Nickli Üyeden Alıntı Aslında bu formüle benzer pek çok formül olsada Ben burada içlerinde en tesirli olduğuna inandığımı veriyorum Cuma gecesi 15 kere oku Matlup yerin 7 kat altında olsa yine gelir Yazar, eğer gelmezse bana lanet et der Şek ve şüphe getirilmemesi gerektiğini daha ağır bir ifadeyle belirtir Vede tecrübe edildiğine dair de yemin eder Okuma şudur Bismillahirrahmanirrahim Allahümmec alil kur ane lena fiddünya karinan ve fil kabri münisan Ve fil kıyameti şefi’an Ve minen naristiran ve hicaban Birahmetike ya erhamerrahimin La ilahe illallahül melikül kahhar La ilahe illallahül melikül cebbar ya Allah, hasbiyallah Bu formülü iznim olmadan diğer sitelere alıntı yapanalara hakkım helal değildir Şeraite uygun niyetle yapacak olan herkeze helaldir vesselam (daha önce bu konuyu açmama rağmen kaybolmuş tekarar açtım) bu duanın anlamı ne acaba hic celple ilgili bi kelime yok gibi |
Güzel Bir Celp Formülü |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Celp FormülüAslında bu formüle benzer pek çok formül olsada Ben burada içlerinde en tesirli olduğuna inandığımı veriyorum Cuma gecesi 15 kere oku Matlup yerin 7 kat altında olsa yine gelir Yazar, eğer gelmezse bana lanet et der Şek ve şüphe getirilmemesi gerektiğini daha ağır bir ifadeyle belirtir Vede tecrübe edildiğine dair de yemin eder Okuma şudur Bismillahirrahmanirrahim Allahümmec alil kur ane lena fiddünya karinan ve fil kabri münisan Ve fil kıyameti şefi’an Ve minen naristiran ve hicaban Birahmetike ya erhamerrahimin La ilahe illallahül melikül kahhar La ilahe illallahül melikül cebbar ya Allah, hasbiyallah Bu formülü iznim olmadan diğer sitelere yapanalara hakkım helal değildir Şeraite uygun niyetle yapacak olan herkeze helaldir vesselam (daha önce bu konuyu açmama rağmen kaybolmuş tekarar açtım) |
|