![]() |
Sevdiği olanlar okusun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği olanlar okusunya kardesim sen nerden biliyosun imkansiz birakta rahat rahat duamizi okuyalim ya,yasini serif kuranin kalbidir arkadaslar okuyun bence ya hicbisey olmasa bile sevap kazanmis olursunuz ![]() güzel kardeşim senin dua etmeni engelleyemi var? İmkanın olduğu kadar dua oku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevdiği olanlar okusun |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği olanlar okusuncanımmm Nickli Üyeden Alıntı olurmu canımm allah hepimizi kavuştursun gerçi benimki biraz zor ama canımmm sabah akşam 1000 erkez YA LATİF günde 100 kere daha fazlada olabilir ESSALATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA SEYYİDİ YA RASULALLAH HUZ BİYEDİ GALLET HİLETİ EDRİKNİ Bİ LUTFİKE VE KEREMİKE YA SAHIBEL LUTFU VEL İHSAN ![]() canımmm bunu 100 kere okuyun diyorsun da bişeyi daha anlamadım ben ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevdiği olanlar okusun |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği olanlar okusunmrh arkadaşlar ben yengemin uyguladığı bi duayı daha sizlerle paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabaha karşı 1479 kez selamün kavlem mir rabbir rahıym ![]() arkadaşlar ben arapca bilmiyorum anlamlarınıda bilmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|