Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okusun, olanlar, sevdiği

Sevdiği olanlar okusun

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiği olanlar okusun

ya kardesim sen nerden biliyosun imkansiz birakta rahat rahat duamizi okuyalim ya,yasini serif kuranin kalbidir arkadaslar okuyun bence ya hicbisey olmasa bile sevap kazanmis olursunuzduasi kabul olmayanlarin paylasim alani var orada derdinizi anlatin bizim gibi okuma hevesi olanlarida engellemeyin [

güzel kardeşim senin dua etmeni engelleyemi var?
İmkanın olduğu kadar dua oku Amma sinirlerine bi hakim ol !

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdiği olanlar okusun

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiği olanlar okusun

canımmm Nickli Üyeden Alıntı

olurmu canımm allah hepimizi kavuştursun gerçi benimki biraz zor ama

canımmm sabah akşam 1000 erkez YA LATİF günde 100 kere daha fazlada olabilir

ESSALATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA SEYYİDİ YA RASULALLAH HUZ BİYEDİ GALLET HİLETİ EDRİKNİ Bİ LUTFİKE VE KEREMİKE YA SAHIBEL LUTFU VEL İHSANBİRAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN herşey gönlünce olsunnnnnnnnnnnnnnn

canımmm bunu 100 kere okuyun diyorsun da bişeyi daha anlamadım benmesela sabah 1000 kere ya latif okuduk ardından 100 bu duayı okuduk ve gece tekrar 1000 ya latif okuduk tekrardan 100 tane daha bu duayı okumak gerekiyormu??eğer öleyse günde 200 tanemi okuyacaz o duadan dabuna başladım ben ama işte kafam karıştı acaba sabah ve akşamları da 100er kere ayrı ayrı o duayı okucakmıyız dyesen nasıl okuyorsun söleyebilirmisin??

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdiği olanlar okusun

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiği olanlar okusun

mrh arkadaşlar ben yengemin uyguladığı bi duayı daha sizlerle paylaşmak istiyorumarkadaşlar birkaynak veremeyeceğimyengem 8 yıl önce bunu okumuş ve şuan abimle evli kendisi bana sadece dua okuduğunu ve allahtan istediğini söledihiçbirşey ne yaktım ne döktüm nede gömdüm dedisadece okuyup allahtan onun sevgisini istedim dedibende yapıcam bunu inşallah tüm sevenler sevdiğine kavuşuryengem bunu haftada bir cuma sabahları

sabaha karşı 1479 kez

selamün kavlem mir rabbir rahıym

arkadaşlar ben arapca bilmiyorum anlamlarınıda bilmiyorumbelki bir faydam dokunur diye yazdım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com