Yalvarıyorum Dua Edin Lütfen |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalvarıyorum Dua Edin Lütfenyorum istemedigini yazmissin ama canim kardesim iyi bir düsün bu anlattigin sevgimi bana sanki saplanti gibi geldi sevgide ben degil O üstün olmali yani benim mutlulugum degil Onun mutlu olmasi ön planda olmali ben Onun mutlulugundan haz almaliyim sen Onunla olmak isteyebilirsin ama O seninle olmak istemiyorsa Onun bu istegine saygi duymalisin Dualarla Allah tan isteyebilirsin tabi ama unutmaki birde özgür irade diye bir sey var Allah nasilki senin özgür iradene müdahele etmiyorsa sevgilininkine etmez Dualarla birini seni sevmeye zorlayamazsin düsünki senin hic istemedigin biri seni Dualarla kendine baglamaya calissa hosuna gidermiydi sen Dualarini kendin icin yap Allah tan sabir iste derdine derman iste ne bileyim sana yarayacak ne varsa derdini veren Allah umulurki dermaninida verir |
Yalvarıyorum Dua Edin Lütfen |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalvarıyorum Dua Edin LütfenÖncelikle forum yöneticilerinden rica ediyorum nolur diğer açtığım konuyla birleştirmesinler çünkü bu farklı bişey beni bilenler vardır ben sevgilimin yaptıklarından şikayetçiyim beni bi seviyo bi sevmiyo gibi davranıyo diğer konularda geri getirmek için dua önerisi olanlardan yardım istemiştim şimdiki isteğim ise nolur benim için dua edin o bana geri dönsün ayrıntılı bi şekilde ne yaşadıklarımı öğrenmek isteyen varsa msj atarsa anlatacğm burda uzun uzun anlatmak istemiyorum bana 3-4 gündür msj atmıyo ben ondan ayrı kalamıyorum yüce Allah'ıma dualar ediyorum yalvarırım sizde benim için dua edin lütfen şu ölümlü dünyada ben sadece ailemle ve onunla olmak istiyorum Allah'ım sevenleri ayırmasın lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar daha önce dualarım kabul oldu biliyorumki Allah'ım yine kabul edecek yardımcı olun lütfen yarın sınavım var ben oturdum dua ediyorum bukadar üzgün olmasam yardım istemem ama şuan çok kötü durumdayım (yorumlarla ve sorularla bu konu dolsun istemiyorum sorusu olan varsa bana özel msj gönderebilir sadece yardım istiyorum) |
|