Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetel, bulmak, celbhayırlı, havas, ile, kürsi, terkibi

Ayetel Kürsi İle Celb(Hayırlı Bir Eş Bulmak için) Havas Terkibi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayetel Kürsi İle Celb(Hayırlı Bir Eş Bulmak için) Havas Terkibi

Selamların En güzeli Olan Allahın Selami Üzerinize Olsun

1Uygulamaya Başlamadan Önce Abdest Alıp Fatiha Süresini OKUYUP Hasıl Oaln sevabini Efendimiz Haz Muhammed SAS ve HzAli Efendimizin Mübarek ruhlarına hediy edilir

2Niyet Edip Yarabbı Ben Anadan Doğma ve Sevdiğiniz Kimse Anadan Doğma sevmesi ve hayırlı bir yuva kurmak için niyett ediyorum

3Sizin isminizin Ebced değeri ile Celp Edilecek kısmın ebjed değerinin Toplamı kadar Ayetel kursi bir oturuşta okunur

Not:Uygulama Saati Olarak ise çarşamba günü güneş doğduktan 1 saat sonra yapılması

Kaynak:Afganistanlı Arkadaşımdan öğrendim ,fakat değişik havas kitaplarında olabilir

Herşeyin Endoğrusunu Allah Bilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com