![]() |
Aşk Acısı Çekenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Acısı Çekenleresmeralda07 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar şimdi aşk acısı için yazıyor ya bu ben 2 ay önce bi kavga yüzünden sevdiğimden ayrıldım kendisi libyadaydı ateş ortasındaydı kurtuldu allaha şükür ben evi aradım babasıyla konuştum sonra kendisine ulaştım ordayken neyse geldi gelince aradı beni geldim rahatla diye fakat bugün ben facede bi kız eve gelince görüşürüz yazmış bende ona msj attım aylardır yolunu bekliyorum o kim oluyoda böyle bişey yazıyo ben bile yazmazken ençok hakkım varken dedim özlemişken bu kadar yazdım oda bana o komşumuzun kızı evdelermiş işte herşeye kızcaksın alıncaksın belkidee burdan silmek en doğrusu yazmış bende sen beni gönlünden silmişsin ben seni silemedim burdanda bi zahmet sen siliver gitsin aşkımdan ölsemde karşına çıkmıcam seni rahatsız etmicem allah anana babana bağışladı yaşıyosun ya o bana yeter yazdım vede silmiş beni ben ne yapcam şimdi canım çok acıyo ben bunu haketmedim ben ne okucam ne dicem allaha nasıl dua etcem sadece zamana bırak o zaten senın kıymetını anlıcak ama bana sorarsan tukurdugunu yalama oyle erkeklere değmez ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Acısı Çekenler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Acısı ÇekenlerKasveretin Nickli Üyeden Alıntı Aşk acısını dindirmek için bolca 'Ya Latif' okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lâtif : Lütfedici, gizliyi bilen ![]() "Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır ![]() ![]() En ince işleri en gizli işleri bütün incelikleri ile ve kolaylıkla bilendir ![]() Allah kullarına karşı lütuf sahibidir ![]() Kulluğunu bilen, vazifesini doğru yapan kullarına çok lütufkârdır ![]() Onları çeşitli lütuflarla öyle mutlu kılar ki akıllar onu kavramaktan acizdir ![]() Her dilediğini bir şekilde rızıklandırır ![]() ![]() Öyle güçlü, öyle azizdir ki her şeye ve herkese karşı dilediği gibi iradesini uygulamaya, vaadini yerine getirmeye kadir ve hiçbir sebep ve şekilde mağlup edilmez, her yönden galiptir ![]() Dinini doğru tutan kullarını o korkunç "saat" geldiği zaman perişan etmez, kuvvet ve izzetiyle türlü lütuflarından nasiplendirir ![]() Kur'an-ı Kerim'de 7 yerde Yüce Allah kendini Latif olarak vasıflandırmıştır |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Acısı Çekenler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Acısı ÇekenlerAşk acisi çekenler Aşk acısı çekenler için Ayrılıklar bir çok nedenden olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Celb, teshir ve diğer istekler için: Bin (1000) defa Kelime-i Tevhid, bir (1) defa “Muhammedür rasulullah”, bin (1000) defa Sure-i İhlas ve bin (1000) defada Salavatışerif okursan, istediğin şey gerçekleşir ![]() Arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime-i Tevhid "Lailahe illallah" olup "Allah´tan başka ilah yoktur" manasındadır ![]() Salavatı şerif; Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed |
![]() |
![]() |
|