Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlamak, eve, eşini

Eşini Eve Bağlamak için..

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

esadım Nickli Üyeden Alıntı

87 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Fatiha okunuyor sonra şöyle dua ediliyor:

bu okuduğum Fatihalar hasıl olan sevabı Hz Muhammed Aleyhissalamın ruhuna Abdül Geylanı Hazretin ruhuna bağışladım Bunların yüzü hürmetine aramızda muhabbet et La İlahi İllallah birsin Muhammed Resullullah nursun yüzbin Ayetl Kürsü kocamın dört bir etrafında dursun evini ev bilsin benide karısı bilsin

1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor sonra sudan alıp eşinizin elbiselerine serpin ve kalan suyu damacanaya ilave edin o sudan sürekli içsin çok tesirli denenmiştir

vakti zamanında benim üst katta bir yaşlı teyze vardı allah rahmet eylesin nur yüzlü bir kadındı fakat ismini unuttum benim o zamanlar eşimle aram iyi değildi ve eve gelmemek işin uğraşır ya çok geç vakitlerde gelir vede hafta sonları annesinin yanından ayrılmaz annem teyzeye benim durumumda bahsedince teyzede bunu yazdırdı bize fakat benim içimden gelmiyordu okumak ben okumadım tam net hatırlıyamıyorum ama ablam benim adıma yapmıştı ondan sonra eşim evine bağlandı

''1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor sonra sudan alıp eşinizin elbiselerine serpin ve kalan suyu damacanaya ilave edin o sudan sürekli içsin'' Demişsinizde o sudan bende içiyorum çocuğumuzda içiyor içtiğimiz suları ayırıcakmıyız yoksa bizde içsek bi problem olurmuki

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

rabbim yardımcın olsun en güzel dualar rabbime yönelmek ve dua etmektir başka bir şey bilmiyorum ama inşirah süresi bol bol oku üfle

94-el-İNŞİRÂH
"İnşirâh" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir Duhâ sûresinden sonra Mekke'de inmiştir 8 (sekiz) âyettir Bu sûrede Peygamberimizin, çocukluğunda risalete hazırlamak üzere kalbinnin açılıp arıtılmasından söz edilmektedir Ayrıca, onun getirdiği dindeki kolaylıklara dikkat çekilerek Allah'a şükretmeye teşvik edilmektedir

Elem neşrah leke sadrek;
ve vâda’na anke vizrek
elleziy enkada zahrek;
ve refâ’na leke zikrek
Feinne meâl usri yüsren
inne meâl usri yüsra
Feizâ ferağte fensab
ve ilâ rabbike fergab!

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi? Belini büken yükü üzerinden almadık mı? Nâmını yükseltmedik mi? Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır! hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

esbe Nickli Üyeden Alıntı

kardesim ne kadar zamanda etkisini gosterdi

Ben bunu gece yaptim, Ve Ertesi gün etkisini göstermeye basladi Esimle tartistik, Kendisi disariya cikacakdi, hadi cik dedigim halde cikmadi, o gün evde kaldi, ertesi gün evden ise, isdende dogru eve geldi Bir kac gündür böyle Insallah böylede kalir
--------------------

esadım Nickli Üyeden Alıntı

rica ederim ne mutlu bir yuvanında daha dağılmadığına inşallah daim olur yuvanız selametle kalın

Insallah cümlemizin Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

87 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Fatiha okunuyor sonra şöyle dua ediliyor:

bu okuduğum Fatihalar hasıl olan sevabı Hz Muhammed Aleyhissalamın ruhuna Abdül Geylanı Hazretin ruhuna bağışladım Bunların yüzü hürmetine aramızda muhabbet et La İlahi İllallah birsin Muhammed Resullullah nursun yüzbin Ayetl Kürsü kocamın dört bir etrafında dursun evini ev bilsin benide karısı bilsin

1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor sonra sudan alıp eşinizin elbiselerine serpin ve kalan suyu damacanaya ilave edin o sudan sürekli içsin çok tesirli denenmiştir

vakti zamanında benim üst katta bir yaşlı teyze vardı allah rahmet eylesin nur yüzlü bir kadındı fakat ismini unuttum benim o zamanlar eşimle aram iyi değildi ve eve gelmemek işin uğraşır ya çok geç vakitlerde gelir vede hafta sonları annesinin yanından ayrılmaz annem teyzeye benim durumumda bahsedince teyzede bunu yazdırdı bize fakat benim içimden gelmiyordu okumak ben okumadım tam net hatırlıyamıyorum ama ablam benim adıma yapmıştı ondan sonra eşim evine bağlandı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com