|
|
Konu Araçları |
azimetli, cin, dua, okunacak, sara, tasallutunda |
Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Dua |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Dualeave alone me Nickli Üyeden Alıntı evet olacakları yazdın ama hiç olmadı şuana kadar sorunda burda saten insan gibi yaşayabilmenin tek yolu Zikrullah tır bunda hemfikiriz hemfikir olmadığımız konu ise zarar görme olayı ki: henüz bir numunesi bile yok senin belkide kastettiğin " kötü bir niyet için esma okuyarak bela bulmak" olabilir ona bende katılırım mesela falanın karısı beni sevsin diye esma okursam tabiki zarar görebilirim ama normal şartlarda tehlike içerdiğine birtürlü inandıracak bir ipucu göremedim şuana kadar ( dilden dile dolaşan teoriler hariç) enazından senin kötü niyetli olmadığın kanaatindeyimbunun içinde benim için değerlisin açıklamaların için teşekkür konu başlığıyla ilgili olmadığı için fazla dağıtmayalım derim sevgiler zannetmekle sadece kendini kandırıyorsunuz güzel insan onu isterseniz bana bırakın ki ben zaten zarar uğrayıp uğramadığınızı biliyorum oda bende kalsın |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Duaevet olacakları yazdın ama hiç olmadı şuana kadar sorunda burda saten insan gibi yaşayabilmenin tek yolu Zikrullah tır bunda hemfikiriz hemfikir olmadığımız konu ise zarar görme olayı ki: henüz bir numunesi bile yok senin belkide kastettiğin " kötü bir niyet için esma okuyarak bela bulmak" olabilir ona bende katılırım mesela falanın karısı beni sevsin diye esma okursam tabiki zarar görebilirim ama normal şartlarda tehlike içerdiğine birtürlü inandıracak bir ipucu göremedim şuana kadar ( dilden dile dolaşan teoriler hariç) enazından senin kötü niyetli olmadığın kanaatindeyimbunun içinde benim için değerlisin açıklamaların için teşekkür konu başlığıyla ilgili olmadığı için fazla dağıtmayalım derim sevgiler |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Duashadow Nickli Üyeden Alıntı ne kadar edp dışı yazsanızda benim için güzel insansınızisteyen herkes yazdıklarınızı uygulasınve beni yalancı çıkarın,o zaman sizlerden özür dilicemresul ve nebi efendimiz bir hadis söylemişse bu yönde sen okursan o düzelecek anlamı taşımaz biz bunu hiç anlıyamadıkbana hak verdiğiniz konuları siz o yazdıklarınızda yer buldurmadınız farkındasınız sanırımoysa bunları söylemeden herkesi(sara olanları)beyinde tümör de olsa,orta kulak iltihabıda olsa iyi edeceksiniz verdiğiniz dua ileyazık biliyormusunuz,insanların duygularıyla ve rahatsızlıklarıyla oynamanız ne kadar doğrudurbu tespitleri yapmadan dua önermeniz etik değilsiz alıntı yapıp yazıyorsunuzbiz alıntı yapmayız,sanırım aramızda ki büyük fark bu güzel insan size verdiğim cevabda edeb dışı bir şey olduğunu sanmıyorum tersine müslüman olarak sizin farkına varmadan ayetlere edepsizliğinizi ifade ettik belki tövbe edersiniz diye insan hatadan uzak değildir ikincisi dikkat ettiyseniz mesajımda bunu tesbit edenlerin okuyabileceği diye ifade kullandım yoksa bu dua kulak iltihabından kaynaklanan bayılmaya okunur demedim ben kimsenin duygularıyla oynadığımı zannetmiyorum tersine insanlara fayda sağlıyacağına inandığım paylaşımlar yapıyorumalıntı yaptığımı nerden biliyorsunuz kardeşim bu verdiğim dua benim bir derlememde olabilir su-i zan kaçınılması gereken kötü bir haslettir müslüman hüsnü zan sahibi olmalı güzel insansaygılarımla |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Duahkerrar Nickli Üyeden Alıntı evet doğru söylüyorsunuz hastanın gerçek anlamda neyden rahatsız olduğu tesbit edilmezse yapılan tedavide fayda vermeyecek belki daha kötü olmasına sebep olacak bunda hem fikiriz ikincisi konu başlığını okumamışsın heralde bu dua bu rahatsızlık için tecrübe edilmişki bu isimle açılmışüçüncüsü bu tesbiti yapa bilenlerin okuyacağı faydalı bir duadır dördüncüsü bir paylaşım yapmışım bana karşı ukalalık yapmandan vazgeçtim bari allaha cc saygısızlık ve edepsizlik yapma bu dua içerisinde hıfz ayetleride varsaygılar ne kadar edp dışı yazsanızda benim için güzel insansınızisteyen herkes yazdıklarınızı uygulasınve beni yalancı çıkarın,o zaman sizlerden özür dilicemresul ve nebi efendimiz bir hadis söylemişse bu yönde sen okursan o düzelecek anlamı taşımaz biz bunu hiç anlıyamadıkbana hak verdiğiniz konuları siz o yazdıklarınızda yer buldurmadınız farkındasınız sanırımoysa bunları söylemeden herkesi(sara olanları)beyinde tümör de olsa,orta kulak iltihabıda olsa iyi edeceksiniz verdiğiniz dua ileyazık biliyormusunuz,insanların duygularıyla ve rahatsızlıklarıyla oynamanız ne kadar doğrudurbu tespitleri yapmadan dua önermeniz etik değilsiz alıntı yapıp yazıyorsunuzbiz alıntı yapmayız,sanırım aramızda ki büyük fark bu güzel insan |
06-27-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir DuaSara ve cin tasallutunda bu duayı bir miktar suya okuyup hastaya 3-7 gün içirip kalanıyla da gusül abdesti aldırılırsa Allahın izniyle şifadır Bismillâhirrahmânirrahîm Elhamdü lillâhillezî rafeas semâü ve vedaal arda ve nesabel cibâle ve erseler riyâhı ve ezlemel leyle ve edâen nehâre ve halaka mâ yürâ ve mâ lâ yürâ ve lem yahtec fîhi ilâ avni ehadin min halkıhi sübhâneke mâ a'zama se'neke limen tefekkera fî kudretike alevte bi ulivvike ve denevte bi dünüvvike ve kaharte halkake bi sultânike fel muâdî leke minhüm fin nârî vel müzillü leke nefsehü minhüm fil cenneti emarte bid duâi ve tekeffelte bil icâbeti radde kadâüke duâunâ izâ istecib lenâ entel kaviyyü feleyse min ehadün akvâ minke ve enter rahîmi feleyse ehadün erhame minke rahimte ya'kûbe feradedte aleyhi basarahü ve rahimte yûsufe fe necceytehü minel cübbi ve rahimte eyyûbe fe kesefte anhü belâeh Allâhümme innî eselüke ve ergabü ileyke fe inneke hayra mesûlin lem yesel gayrike yâ kâsımel cebâbirati yâ deyyânü yevmid dîni yâ men yuhyîl izâme ve hiye ramîm Yâ men nesabtes sırâtal halkıke en yemürrû aleyhi ehadü mines seyfi ve erakku mines sa'rate alâ cisri cehenneme ente ibteleyte fülân ibni fülâneten bi hâzihil evcâı ve hâzar rîhı ve hâzihil emrâdu vel eskâmi ve entel kâdiru alaz zihâbi bihâ yâ erhamerrâhîmîn Ve meselüllezîne keferû ke meselillezî yenıku bimâ lâ yesmeu illâ duâen ve nidâen summün bükmün umyün fehüm lâ ya'kılûn _nne rabbe kümüllâhüllezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin sümmes tevâ alel arsi yugsil leyle ven nehâra yatlübühü hasîsen ves semse vel kamera ven nücûme musahharâtin bi emrihi ilâ lehül halku vel emru tebârakallâhü rabbül âlemîn Üdû rabbeküm tedarruan ve hufyeten innehü lâ yühıbbül mu'tedîn Ve lâ tüfsidû fil ardı ba'de ıslâhıhâ vedûhü havfen ve tamean inne rahmetellâhi karîbün minel muhsinîn Kulid ullâhe evid urrahmâne eyyen mâ tedû felehül esmâül Hüsnâ ve lâ techer bi salâtike ve lâ tühâfit bihâ vebtegi beyne zâlike sebîlâ Ve kulil hamdü lillâhillezî lem yettehız veleden ve lem yekün lehü serîkün fil mülki ve lem yekün lehü veliyyün minezzülli ve kebbirhü tekbîrâ |
|