Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duaı, hastalıklara, şifa

Bütün Hastalıklara Şifa Dua'sı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bütün Hastalıklara Şifa Dua'sı

BÜTÜN HASTALIKLARA ŞİFA DUA

Meşayıhtan bir zat anlatıyor:

Şiddetli bir hastalığa yakalanmıştımÖyle ki ben kendimden ümidi kesmiş, beni görenlerde benden ümidi kesmişlerdiHastalığımın çok şiddetlendiği günlerde idi Bir Cuma gecesi rüyamda yanıma bir zat geldi ve başucuma oturduO zatın peşinden daha bir çok insan geldi

Onlar gelirken kuşlara benziyor girip oturduklarında ise ademoğlu suretinde oluyorlardıOnların gelişleri kesilinceye kadar gözüm kapıda idiGirişleri tamamlanıp gelen kalmayınca , o zat başını kaldırdı :
"Benim bu beldeye geliş maksadım üç kişiyi ziyarettirBirisi şu" diyerek beni işaret ettiSonra "Diğeri Salih'ul Hulkani" dedi(Ben bu zikredilen kişiyi daha önce tanımıyordum)Sonra ismini açıklamadığı "Bir Kadın" dedi Ondan sonra elini alnımın iki yanı üzerine koyarak;

"Bismillâh,rabbiyallâh,i'tasamtübillâh, fevvadtü emrî ilallâh, mâşâallâh, lâ kuvvete illâ billâh"dedi

"Sonra bu kelimeleri çokça okumaya devam et , zira bu kelimelerde bütün hastalıklara şifa, her türlü dert ve sıkıntıya çare ve her türlü düşmana karşı güç ve yardım vardırBu kelimeleri ilk defa Arş-ı Ala'yı taşımakla vazifeli melekler, bu vazife ile emrolundukları vakit okudular ve kıyamete kadar da bunu okumaya devam ederler" buyurdu

O zatın sağ yanında oturan kişi "Ya Rasülullah düşman ile karşılaşıldığında bu kelimeler okunursa?"dediBunun üzerine "Çok güzel, çok güzelBunda fetih, yardım ve müjde vardır" buyurdular

Ben o zatın Rasülullah efendimiz olduğunu anladım ve suali soran kişinin de Ebu Bekr-i Sıddık zannettim"Ya rasülullah bu zat hazreti sıddık mıdır?" dedim"Bu ,amcam Hamza'dır" ve sol tarafındakileri işaret ederek bunlar "Bunlar şehitlerdir"dedi ve sonra da daha geridekileri işaret ederek "Bunlar da salihlerdir" buyurdular

Sonra çıktılar, ben de uyandım Bütün hastalığımdan kurtulmuş ve eski sağlığım daha sıhhatli olarakElhamdülillah

Kaynak:İsarü-t terğib ve-t teşvik sahife:352

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com