Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
butun, derman, dua, sıkıntılara

Butun Sıkıntılara Derman Dua

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

farizat keşke dualarım kabul olsainanıyorum rabbim beni duyuyor beni seviyor ki hep ona yalvarmamı istiyor ona yalvarmak öyle güzelki

--- Sonraki mesaj ---

şuan deli gibi ağlıyorummrabbim kalbimdeki ince sızısın dermanım sensin çarem sensin kurtaracak sensinramazanın hürmetine kabenin hürmetine zemzem suyunun hürmetine kadir gecesinin hürmetine meleklerin hürmetine kainatın efendisinin hürmetine(((( sen benim kapanmayan avuç içimsin ya rabbim
ben senin adını heran her yerde yüceltiyorumm seni övmeye şu aklım yetmez kelimelr yetmez şanına layık cümlelerle yalvaramıyorum ama sen biliyorsun kalbimden geçenleri(( seninleyimmm rabbim sende benimle olburdaki herksle yazmayaıpta sadece okuyanlarla sana gizli gizli yalvaranlarla olsana heran muhtacız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hasret26 Nickli Üyeden Alıntı

allah razı olsun yapcamm bu geceçok kötüyüm bunalımdayımm atandım çok şükür ama sevdiğimle nişandan döndük ölüyorum birşeyler duyuyorum ama allahıma sığınıyorum(( o benim yanımda olsun benim acıyan kalbim olsun ne olurrve ben gibi olan herkesinne olur rabbim dilerse onu ve ailesini muma çavirir o dilerse olmazlar olur ne olur muradına kurban olduğum rabbim murat et ki olsun hayırlı kıl ki hayırsızımm en hayırlı olsun ne olursenden bişi eksilmez ama ben ölürümm vermezsen( ne olur rabbim sen dilersen yazılmış kaderi siler yeni yazarsın sen herşeye kadirsinbunu biliyorum ve bu yüzden sana yalvarıyorumm her an her snkalbim yüreğimm tüm hücrelerim yere aksın sana hep yakarsın(

ne guzel yazmıssın yuregıne saglık kardesım rabbım muradını versın ınsallah amınnnnn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

allah razı olsun yapcamm bu geceçok kötüyüm bunalımdayımm atandım çok şükür ama sevdiğimle nişandan döndük ölüyorum birşeyler duyuyorum ama allahıma sığınıyorum(( o benim yanımda olsun benim acıyan kalbim olsun ne olurrve ben gibi olan herkesinne olur rabbim dilerse onu ve ailesini muma çavirir o dilerse olmazlar olur ne olur muradına kurban olduğum rabbim murat et ki olsun hayırlı kıl ki hayırsızımm en hayırlı olsun ne olursenden bişi eksilmez ama ben ölürümm vermezsen( ne olur rabbim sen dilersen yazılmış kaderi siler yeni yazarsın sen herşeye kadirsinbunu biliyorum ve bu yüzden sana yalvarıyorumm her an her snkalbim yüreğimm tüm hücrelerim yere aksın sana hep yakarsın(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sıkıntılı dönemlerde
geceleyin kalkıp Allah rızası için 4 rekat namaz kılınHer rekatta Fatiha suresini, ardından da 10 kez Ayetülkürsiyi okuyunNamaz tamamlanınca başınızı ve elinizi göğe kaldırarak şu duayı okuyun:

Allahümme inni eselüke ya Allah ya Allah ya Allah ya hayy ya kayyüm ya men la tehuzühü sinetün vela nevm ve eselüke allahümme bi hürmeti ayetel kürsi indeke en tefalli mahüve keza keza ve en tevelleni fi cemi mearibi ve mekasidi vema etlübü minke illa keza ve keza

peşinede

ya kadıyel hacatya dafıa l beliyyat
ikdı havaicena külleha vedfa annel belaya külleha fi
külli enhal alem

anlamı
ey ihtıyaçları gıderen ey belaları defeden allahım
bızım ve dunyanın dört bır tarafındakı muslumanların
butun ıhtıyaclarını gıderve basımızdakı belaları defet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com