Stresli Misiniz? Test Edin? |
05-20-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Stresli Misiniz? Test Edin?Stres Testi DİKKAT; yazıyı okumadan sayfayı indirmeyin! Kısaca yapmanız gereken; aşağıda bir fotoğraf var Orada da iki tane tıpa tıp birbirlerine benzeyen yunuslar var Bu stres testi Amerika’da çok ünlü bir hastanede stres seviyesini ölçmek için kullanılıyormuş Suyun üzerinden atlayan iki yunusa çok iyi bakiniz İkisi birbirinin ayni, ancak araştırmalar gösteriyor ki yorgun ve stres altında olan kişi bunlar arasında farklar buluyor Yunuslar arasında çok farklılıklar bulan kişiler daha çok stres altındalar ve kesinlikle tedavi görmeleri gerekir Ama hiç fark yok diyorsanız zaten mesele yok, stres, sıkıntı size vız gelir Çok rahat birisiniz |
05-20-2007 | #2 |
virüs
|
beni akıl hastanesine kapatıp ömür boyu çıkarmamaları gerekir sanırım benim gördüğüm farklılık stresle falan değil sırf kafayı yemekle yada bunamakla alakalı olabilir:)))) teşekkürler |
05-20-2007 | #4 |
asyaland
|
:)))))))) Ben bir fark göremedim iki yunus atlıyor sorun yok bende yok yok oh bee rahatladım :))
05-21-2007 | #7 | |
Ergenekon
|
Alıntı:
köpek balığı Rüyada köpek balığını görmek, himmet sahibi, şerefli ve soylu bir zata işarettir büyük ihtimal rüya gördüğünüzü kabul edip rüya tabirleri kitabına baktım bakın iHErzurumlu, tırmızi, Kanun_i kabus cilt 2 sahife 126 paragraf7 satır 34 |
|
05-21-2007 | #9 |
Ergenekon
|
valla ben bakınca bir piknik tüpü görüyordum da yanındakini de gözüm bir yerden ısırıyor çıkarttıramıyorum Belki göz ısırması fiiiline muttali tesiri şahanesi kalmışsa nazarımın resim üzerinde, sizin köpek balığı görmeniz muhtemel duhlundendir endişeye mahal yok fikri kanaatindeyim, test muaffakiyet ile neticelenmiş sayılır |
05-21-2007 | #11 |
90burcu
|
amannn bende ciddiye aldım nasıl bi hevesle okuodum:) ama görülen o kii acil akıl hastanesine gitmem lazım:doh: :doh: |
05-21-2007 | #13 |
tatia27
|
alla alla sagdakiyunus çok şeker yaw ben deliyim galiba kabul ediom tşklr
05-21-2007 | #15 |
brave83
|
Sağdaki yunus daha güzel atlıyor o zaman ben biraz stresliyim :))) emeğine sağlık |
|