|
|
Konu Araçları |
adıyaman, karıştırmalı, pilavı, tarifi |
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı TarifiKarıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi Malzemeler : 15 kg bulgur 500 gr tereyağı 2 kg doğranmış et (kavurma et) 100 gr Salça 100 gr Pul biber 50 gr baharat yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Et kavrulur, bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür, biber ve baharat üzerine 15 litre su ilave edilir Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır |
|