Deniz Ürünlü Safranlı Pilav |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Deniz Ürünlü Safranlı PilavMalzemeler 300 g uzun taneli pirinç , 50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı , 1 adet doğranmış soğan , 400 ml balık suyu , 200 g dondurulmuş deniz ürünü , safran , tuz ve karabiber Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın Zeytinyağını, doğranmış soğanı, ve pirinci Otomatik Pişirici 3200'e koyun İyice karıştırın Donmuş deniz ürünlerini ilave edin Balık suyu ve bir tutam safran ekleyin Tuz ve biber koyun Pişiricinin kapağını kapatarak çalıştırın Cihaz pilavı 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir |
|