![]() |
Eski Zamanlarda Yapılan anket:) |
![]() |
![]() |
#1 |
börtücan
|
![]() Eski Zamanlarda Yapılan anket:)Eski Zamanlarda Yapılan anket:) 1 ![]() - at, avrat, silah 2 ![]() - ben gezerim beyim (göcebe) 3 ![]() -coguna:T 4 ![]() - ben gobi cölü'nü özledim 5 ![]() -cin seddi 6 ![]() -dede korkut 7 ![]() - orhun yazitlari 8 ![]() -kurt 9 ![]() - birlikte ne aygirlar, ne timsahlar avladik beyim, hanim da bir guzel pisirdi ki ![]() ![]() 10 ![]() - cirit atarim 11 ![]() - kadın ney ? - avrat yani ![]() ![]() - oğul veririm ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() - döwerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() - ebenin anu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() -herdaim devlet kurmak 15 ![]() - atını avradını 16 ![]() -cinlilerle 17 ![]() -eeehh tükürsek tükrüğümüzde boğarız ![]() 18 ![]() - gidip 3-4 hafta gelmedigim olur ![]() ![]() 19 ![]() - tek basima dunyaya bedelim ben ![]() 20 ![]() -ejderha yilinda, tarkan filmine gittim 21 ![]() -maveraunnehir'de 22 ![]() ![]() ![]() ![]() - tufandan tufana ![]() ![]() ![]() 23 ![]() ![]() ![]() ![]() - gömdük onları ![]() ![]() ![]() ![]() 24 ![]() -zamanı gelmişti,arayı fazla açmamak lazım derim hep 25 ![]() -2 öküz bir buzağı 26 ![]() ![]() - söyleyemem, sırdır 27-hanfendi peki sizin hayattaki amacınız nedir? -ben bilmem, beyime sorun ![]() 28 ![]() -hele sen $u elmayi kafana koy ben gosteriim sana hemen 29 ![]() -sen eyleniyon mu benle beyim? 30 ![]() - her sey kontrolum disinda gelisiyor ![]() ![]() 31 ![]() - turkun turkten baska dostu yoktur ne diyosun sen bakayım?! 32 ![]() - yigidin mali meydandadir ![]() 33 ![]() ![]() - isim olmaz killan tuylen, meslegim ayridir ![]() 34 ![]() -hah, biz her yaz beyimin pesinden pekine ineriz ![]() ![]() ![]() 35 ![]() -madem türksün göster ürksün 36 ![]() -enf? enfl? hadi be! 37 ![]() -o ne? -dolanimda bulunan para miktarlariyla,mallarin ve satin alinabilir hizmetlerin toplami arasindaki acigin buyumesi nedeniyle ortaya cikan ve fiyatlarin toptan yukselisi,para degerinin dusmesi biciminde kendini gosteren ekonomik ve parasal surec,yasam pahaliligi ![]() -ha iyiymiş -bu ay kaç çıkar peki? -çıkan ne?;A ![]() ![]() ![]() 38 ![]() Çadır 39 ![]() -nasi yani? hilalken mi yoksa dolunayda mi? 40 ![]() - havayii dediğin yer her nerde oluyosa, orayı ele geçiririm ![]() ![]() - peki ama şu an yaşadığımız memleketle baya bi uzak orası - geri dönerken de arada kalan yerleri fethederim ![]() 41 ![]() -bulamıyorum, yok öyle bişii! bizim avrat da tutturdu "iki hint çadırı da biz alalım desenlisinden" diye ama sümük gibi yapıştırdım duvara nethekim! bizim çocuklar ötüken'de yapıp duruyolar işte, mis gibi, suyu mu çıkmış onların? |
![]() |
![]() |
|