Yeni Üyenin Rüyaları |
05-08-2007 | #1 |
virüs
|
Yeni Üyenin Rüyalarıuyumaya calısırken -rep1 rep2 rep3 rep4 -napıosun oglum sen? -uyku tutmadı rep sayıyorum kabuslarındaki cümleler (hepsi farklıdır)-abi aradım yemin ederim aradım!! -banlama banlama daha yeniyim -rapid istemem dedim neden gülüyorsunuz?? -başlıgın altında öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? -bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr -yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım -reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim -bu attığım 10mesaj!belki sizin için küçük bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı uğurlu olsun! -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! -rep rapid??rep rapid?reppppppppppp aksakallı mod rüyaları admin=aksakallı mod admin-forum rehberini okuuuu yeni üye-okudum admin-okumumaışsın!! yeni üye-yarısına kadar okudum ama admin-hepsini oku dedık lan admin-gereksiz başlık açma demedik mi? yeni üye-açmadım nolur rüyalarımı banlama! yeni üye- rüyadayım banla o zaman admin-tmm!geçmiş olsun admin-seni banlıyorum yeni üye-paylaştığın için tesekkur ederım! admin-banladım seniiiii yeni üye-internet kafeden giriom ben!bi kullanıcı adı daha alırım! admin-gene banlarım yeni üye-gene alırım admin-ulan kapatıom lan siteyi yeni-paylaşmadıgın için sağolma dostum yeni üye-bir zamanlar gururlu fakat repsiz bir yeni-uye vardı admin-eee yeni üye-ve beni banlamıştın admin-eeeee yeni üye-işte ben yeni bir kullanıcı adıyla gene repsiz gerı geldım admin-ban!!! |
07-10-2007 | #4 |
pesimistt
|
yeni üye-bir zamanlar gururlu fakat repsiz bir yeni-uye vardı admin-eee yeni üye-ve beni banlamıştın admin-eeeee yeni üye-işte ben yeni bir kullanıcı adıyla gene repsiz gerı geldım admin-ban!!! ellerine sağlık :))