Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlamadım, babam, öldüğünde

Babam Öldüğünde Ağlamadım

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babam Öldüğünde Ağlamadım

Kitap Hakkında

Iris sırrını açıkladığında 14 yaşındaydı İki gün sonra babası kendisini vurarak intihar etti Bir kız enstitüsüne gönderilen Iris bir daha bu konuyu asla açmadı Ta ki 40 yıl sonra Yeni Zelanda 'da televizyonda ensest üzerine bir program görüp kendi hayat hikayesinin trajedisini yazmaya başlayıncaya kadar Ensest üzerine yazmak hala pek dokunulmamış bir tabudur Yeni istatistikler ensestin çok daha yaygın olduğunu göstermesine rağmen kurbanları o yüzkarası utançlarını ve acılarını paylaşmaya cesaret edemiyorlar

Iris Galey hayatını kötü bir karabasan gibi belirleyen ihanete uğramış çocukluğunun tanıklarından yapıyor bizi Kendisi için ümitsizce dileklerde bulunurken yazıyla da hem hissetmek hem de hissettirmek istiyor

YAZARI:IRIS GALEY

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com