|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
Şarkını, hey, söyle |
![]() |
Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
ışıl27
|
![]() Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))Evet arkadaşlar en çok sızı etkıleyen şarkıyı bızımle paylaşın:)) [Bu arada şarkı mırıldanmak serbest:))]
![]() |
. |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() .O zaman şarkı söylemek lazım aman aman ![]() ![]() ![]() ![]() Herkez birşey aldı götürdü benden kimi umutlarımı,kimi yarınlarımı kimi en güzel duygularımı,Seeeeeeeeennn başkalarına benzeme sakın hep böyle kal,hep böyle kal,hep böyle hep cana yakınnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ hahehe şuan yaptığım şeyde ßuydu :) ~~ ~~ Yaşamadım ßen ßugünü, yaşamadım inadımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:)) |
![]() |
![]() |
#4 | |
pesimistt
|
![]() Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))Alıntı:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:)) |
![]() |
![]() |
#5 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))arnan-- seferi yalnızlıkk ben sensiz buralarda yapayalnız bir başıma rüzgar olur vurur hasret yokluğumun kıyısından sokaklar acı çeker yetemem kendime seferi bi yalnızlık gece nöbetlerinde şehir üstüme yürür gölge düşer gölüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() die devam edio işte :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))eylem aktaş-söyleyemedim düşlerde sevdim seni söyleyemedim sana ben şiirler söler byüttüm ![]() ![]() ![]() daha fazla yazamıycam:(:(:(:img-cray: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
cansel
|
![]() Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))duman _ yürekten öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
melis123
|
![]() Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))ardıç__DELİ RÜZGAR Biz değil bizi ayıranlar utansın,Biz değil bizi koparanlar utansın, Sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın ![]() ![]() ![]() Bir DELİ RÜZGAR olurum,alırım seni burdab kaybolurum ![]() ![]() ![]() Bu deli sevdaya nereden de bulaştım, Gülmeyi unuttum,ağlamayla barıştım, Eskiden mutluyduk,gözyaşına karıştım, Biz değil ikimizi ayıranlar utansın ![]() ![]() ![]() ŞU DÜNYA DA AŞIK OLMAYAN YOK ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana,Şarkını Söyle,Şarkını Söyle Bana Hey:))Naane Naane Nane Naane NAN NAN NAAAN NAA NE :P:P |
![]() |
![]() |
|