![]() |
ÖSS'yi Kazanmanızı Garantileyecek Sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() ÖSS'yi Kazanmanızı Garantileyecek Sorular1-) Asagidaki onermelerden hangisi dogru bir onermedir? A) Eskimo eskiyse,yeniceri de yenidir B ) Hayat acidir,biberde acidir ![]() ![]() ![]() C) İki kere iki dort eder ![]() ![]() D) Rustem,aksam arkadaslari organize et de bi rakilama yapalim E) Koseye bir ocakbasi acilmis ![]() ![]() 2-) Asagidakilerden hangisi bir yamyam atasozu degildir? A) Cevir kizi yanmasin ![]() B ) Bir dil bir insan,araya defne yapragi ![]() C) Kiz seni yerler yerler,seni ham yapar bu yerliler ![]() D) Yeme de yaninda yat ![]() E) Iyi geceler Turkiye her nerede yasiyor ya da yasatiliyorsan 3 -) Rasim'in 100 ![]() ![]() ![]() etmekte,bakka l Hulusi Amca ise israrla "manyak misin oglum sabah sabah beni delirtmeye mi ugrasiyosun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A) Kaderin cekim kuvveti ![]() B ) Kaderimse cekerim prensibi ![]() C) Bilesik kaderler yasasi ![]() D) Onune baksana davar,zaten canim burnumda kanunu ![]() E) Hicbiri yasasi ![]() 4-) Ali ile Ahmet kardestir ![]() ![]() ![]() ![]() A) Cevat Ayse ile Leyla'nin abisidir ![]() ![]() ![]() B ) Cevat tesadufen problemin oldugu yerden gecen bir etkisiz elemandir ![]() ![]() C) Cevat Ayse'nin askerdeki nisanlisidir ![]() ![]() ![]() D) Cevat Ali'nin ilkokul 2'de sira arkadasi olan Tayyar'in halasinin kizi Zehra'nin teyzesinin oglu leventler'in oturdugu binanin kapicisinin kanlisidir ![]() E) Pardon ben ondeki kiza bakiyordum ![]() 5-) ahmet parasinin 1/3'u ile citir cerez,1/7'si ile dut kurusu,3/5'i ile de tavuk gogsu almaktadir ![]() internet cafe de chat yaparken bitiren ahmet para ile ne yaptigini soran babasina dusurdum demekte ve esek sudan gelene kadar dayak yemektedir ![]() A) Orasini Allah bilir ![]() B ) Pembelesene kadar ![]() C) Suyun derinligine bagli ![]() D) Esegin hirsina bagli ![]() E) Pabuc bagli ![]() 6-) Gelin ata atlamis ya kismet demistir ![]() ![]() A) Arpadan ![]() B ) Bel kaymasindan ![]() C) Esek yerine konmaktan ![]() D) Tabanca seslerinden korkma sonucu od patlamasindan ![]() E) Vade dolmasindan ![]() 7-) Bir cumlede yukleme "ne,nerede,nasil,kim ,kime,kime diyom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A) Devrik cumle ![]() B ) Tirsak cumle ![]() C) Cumle alem ![]() D) Cem-i cumle ![]() E) Cumleten ![]() 8-)Suyun 60 metre ve ustundeki yuksekliklerde beton etkisi gosterdigi bilinmektedir ![]() A) Arnavut kaldirimi etkisi ![]() B ) Hamam kurnasi etkisi ![]() C) Avlu zemini etkisi ![]() D) Kaya gibi domates etkisi ![]() E) Sert su etkisi ![]() 9-) Asagidakilerden hangisi bir kesir çeşididir? A) Bayagi kesir ![]() B ) Adi kesir ![]() C) Asagilik kesir ![]() D) Alacagin olsun kesir ![]() E) Kesir Oglu Mustafa Bey hey hey heeeeeeyyyy ![]() ![]() ![]() 10 -) A kentinden B kentine giden bir atli,yolda gordugu bir otostopcuyu da atina almistir ![]() ![]() A) El insaf prensibi ![]() B) At da ne atmis be kardesim,giki cikmadi yasasi ![]() C) Atin olumu otostoptan kurami ![]() D) Daha yok mu prensibi ![]() E) Hepsinin birisi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() 5-) ahmet parasinin 1/3'u ile citir cerez,1/7'si ile dut kurusu,3/5'i ile de tavuk gogsu almaktadir ![]() internet cafe de chat yaparken bitiren ahmet para ile ne yaptigini soran babasina dusurdum demekte ve esek sudan gelene kadar dayak yemektedir ![]() A) Orasini Allah bilir ![]() B ) Pembelesene kadar ![]() C) Suyun derinligine bagli ![]() D) Esegin hirsina bagli ![]() E) Pabuc bagli ![]() :))))))))))))))))))) |
![]() |
![]() |
|