Kuzuyu, Kaniş Diye Satmışlar |
04-27-2007 | #1 |
asyaland
|
Kuzuyu, Kaniş Diye SatmışlarKuzuyu, kaniş diye satmışlar Japonya’da binlerce zengin kadına, kuzuları özel biçimde traş edip "kaniş" cinsi köpek diye sattılar Olay, Japon film yıldızı Maiko Kawakami’nin TV’de yeni köpeğinin havlamadığını ve mamasını yemediğini söyleyerek yakınmasıyla ortaya çıktı Tolkşovda köpeğinin resmini gösteren Maiko, onun bir kuzu olduğu söylenince yıkıldı İngiltere ve Avustralya’dan ithal edilen çok sayıda kuzu, "kaniş" gibi traş edilerek bir internet pazarlama şirketi tarafından "Herkesin sahip olması gereken evcil hayvan" diye satıldı Yüzlerce kadın, polise başvurarak merkezi Japonya’nın Sapporo kentinde bulunan şirket tarafından aldatıldıklarını, kendilerine cins köpek diye kuzu satıldığını bildirdiler Ülkede fazla bulunmadığı için Japonların kuzunun neye benzediğini bilmemesinden yararlanan şirketin en az 2 bin kişiyi dolandırıldığı sanılıyor Hayvanı köpek kuaförüne g*türen bir çift ise, görevlinin manikür yapamayacağını çünkü hayvanın ayaklarında pençe değil toynak bulunduğunu söylemesi üzerine aldatıldıklarını anladı Dolandırıcılığı yapan "Poodles As Pets" adlı şirket kapatıldı |
04-27-2007 | #3 |
Ergenekon
|
argo sözleri sevmiyorum ama bu söz halk dilinde argo değil, bir darbımesel gibidir, zaten konu da köpek -koyun münasebeti haberi okuyunca insanın "yok deve" diyeceği geliyor:)) Hadi koyunu köpekten ayıramadınız, muhterem japon hatunlar! ömrünüzde hiç deve de mi görmediniz(ne ilgisi var deme, böyle habere böyle yorum asyaland) |
04-27-2007 | #4 | |
asyaland
|
Alıntı:
Vallahi ben bu Japonlardan hiç bişi anlamıyorum her seyin altından cıkarmı bir ülke yaa nedir bu hayır zekilermi değillermi onada karar vermiş değilim acıkcası :)) |
|
04-27-2007 | #5 |
virüs
|
süper bir şey :))))) bir arkadaşımın arkadaşı da benzer bir olay yaşamış köpek almışlar fakat köpek hiç uyanmıyormuşyemek yedirmeye çalışmışlar, gezdirmeye çalışmışlar ama uyanmamışuyansa da hemen kapanıveriyormuş gözleri meğer köpek yerine ayı satmışlar ayı da kış uykusundaymış:))) teşekkürler asyaland |
04-27-2007 | #6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
:)) Güzel haber ve Ergenekon'dan güzel bir yorum :)) Emeğine sağlık asyaland, güzel olmuş |
04-27-2007 | #7 | |
doctor88
|
Alıntı:
|
|
04-27-2007 | #8 | |
asyaland
|
Alıntı:
saol canım |
|
04-27-2007 | #9 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
|
|
04-27-2007 | #10 | |
Ergenekon
|
Alıntı:
|
|
04-27-2007 | #11 |
angelesdream
|
insanların zekaraına ve akıllarına hayranımtabı yapabıldıklerı şeyleredeama neden kötüye kullanırlarkı verilen bu güzel niğmeti ama haberı okurken eğlendım:) kaniş he!:) sağol asyaland |
04-27-2007 | #12 |
virüs
|
:)))))))))) veterine gitmeden de anlayamamışlar damadı nasıl anlarlar bilemem artık :) |
04-27-2007 | #14 |
Ergenekon
|
asyaland-virus koptuk burda inanmıyorlar haber asparagas mış bende asyaland doğru haber verir dedim onlar internetten ASYA Haber Ajansını arayorlar Bunlar da haketti Kaniş yerine koyunu ama siz haber kaynağını verin de bakalım gene:))) |
04-27-2007 | #15 | |
virüs
|
Alıntı:
|
|
|