Neden mi Annemi Seviyorum? |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden mi Annemi Seviyorum?> >> >Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı Annem, 'Geç oldu,' >> >dedi, 'zaten yorgunum, ben > >>yatıyorum'> >Annem kalktı, mutfağa gitti Çerez-meyve tabaklarını < > >>çalkaladı> >kaldırdı> >Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, > >>demliğe çay koydu> >Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi > >>Kahvaltı için> >buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye > >>de eti> >aşağıya koydu> >Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın > >>üstündekileri topladı> >Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp > >>yerine koydu> >Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı > >>ve> >makineyi tekrar doldurdu Banyodaki çöp sepetini boşalttı> >Islak > >>bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı&t; >Bir gömlek > >>ütüledi, kopuk düğmesini dikti Çiçekleri suladı> >Esneyerek gerindi ve > >>yatak odasının yolunu tuttu> >Çalışma masasının yanından geçerken durdu, > >>öğretmene tezkere yazdı,> >Okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, > >>sandalyenin altına girmiş> >ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu> > >> >Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir> > >> >kağıda yazdı, çantasına koydu> >Bakkaldan alınacakları not etti, notu > >>da çantasına koydu> >Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü > >>yıkadı, dişlerini> >fırçaladı Gece kremini ve kırışık önleyici > >>nemlendiricisini sürdü> >Tırnaklarına baktı, törpüledi İçeriden 'sen > >>yatmaya gitmemiş miydin'> >Diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip > >>köpeğin su kabını doldurdu> >Kpıları pencereleri kontrol etti, holdeki > >>lambayı yaktı Kardeşimin> >odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını > >>söndürdü, bilgisayarını> >kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları > >>toplayıp sepete attı> >Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın > >>çalışırsın,' dedi> >Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün > >>giyeceklerini hazırladı> >6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha > >>ekledi Kendi kendine iyi> >geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini > >>gözünün önüne getirdi> >İşte o sırada babam televizyonu kapattı,ortaya > >>öylece bir 'ben yatıyorum'> >dedi ve gitti yattı> >Sizce bu işte bir > >>gariplik yok mu? Kadınların neden daha uzun yaşadığını> >merak etmiyor > >>musunuz?> >> >ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ (ve işimizi bitirmeden öyle çabuk ölemeyiz)! |
|