Dua KÖŞesİ |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua KÖŞesİBİR KÖTÜLÜK GÖRDÜĞÜNDE ELİNLE ENGEL OL, ELİNLE OLAMIYORSAN DİLİNLE, DİLİNLE OLMIYORSAN KALBİNLE BUHUZ ET DENİLİR GELİN BU BÖLÜMDE HER HAFTA BİRSEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN DUA EDELİM, UNUTMAYALIMKİ BAŞKALARI İÇİN EDİLEN DUA'NIN KABUL OLMASI DAHA YÜKSEKTİR Bugün kızımı uyutmaya calısırken; kızımda uyumamak için direnirken aklıma FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR geldi , kızımın karnı tok teyipte ninnisi çalıyor ve babasının kollarındaya FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR onlar bugün israil kusatmasıyla aç yatacaklar,bombardıman seslerinden fırsat bulabilirlerse,ben kızımı sımsıkı kucaklıyorum ya FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR ??? onların israil zulmüne yakalanmadan yanlarına gelebilmiş bir babaları varmıdır acaba??? israil zulmüne yakalanmadan evine gelmiş babanın FİLİSTİNLİ ÇOCUĞU yaşıyormudur acaba??? ben ağlamıyimde kim ağlasın??? FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR acılar içindeyken ben 7 aylık bebeğimin suratına nasıl bakayım??? yetim kalmıs FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR açken ben kızıma nasıl sarılayım??? bir dua kurban olayım bir duanızı esirgemeyin,gelin bu hafta günde birkac dakikanızı FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR için duaya ayırıalım |
|