Irak da Çocuk Olmak |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Irak da Çocuk OlmakÇocukluğunu yaşayamamak bu olsa gerek, insan olma değil olabilmek bile zor oralarda belliki oysa bizler biz nankör insanlar elimiz ayağımız tutuyoken hiç bir uzuvumuzda bir eksik yokken ve hiç bir derdimi hiç bir tasamız yokken hele hele ölüm korkusu yaşamazken hala Rabbimize şükredip yolunda yürümüyoruz kendimiz ordaki kardeşlerimizin yerine koymalı ve halimize binlerce şükür demeliyiz dualarımızı birazda ordaki ve darda kalmış zorda kalmış tüm kardeşlerimiz için etmeli ellerimizi semaya bir kez olsun onlar için açmalıyız Allah'ım yardım etsin bütüüüüüün ordaki kardeşlerimize :2: firavun bile tam boğulacakken imana gelip İnandım Yarabbi demiş bu savaş yanlısı insanlık neden hala bir avuç toprak için kan döker cana kıyar neden hala acımasızlığı hakim kılar yüreğinde neden hala vicdansızlık eder bu dünya kime kalmışki sizlere kalsın zalimlerrrrrrrr |
Irak da Çocuk Olmak |
06-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Irak da Çocuk OlmakOnlara, "Yeryüzünde fesat çıkarmayın" denildiğinde; "Biz ancak ıslah edicileriz" derler İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar (BAKARA) (Allah Teâlâ) Size âyetlerim okunurdu da, siz onları yalanlardınız değil mi? der Rabbimiz! Bizi buradan çıkar Eğer bir daha (ettiklerimize) dönersek, artık belli ki biz zalim insanlarız" (Allah) buyurur ki: "Alçaldıkça alçalın orada! Bana konuşmayın artık" (MÜ'MİNUN) |
|