Yalnızlık ve Ben |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalnızlık ve BenYalnızlık en yakın dostumuz oluyor, şu çekilmesi zor hayatta İnsan bazen içindeki yalnızlıkla baş başa kalıyor, her ne kadar bunu istemese de Ve bu yalnızlıktan her defasında farklı dersler alıyor uygulamak ve rahatlamak ümidiyle Çok şey öğretiyor yalnızlık insana Öğrenmemekte direndiğimiz, anlamak istemediğimiz, bilerek görmediklerimizi gösteriyor, tokat gibi yüzümüze çarpıyor anne şefkati misali güzelim yalnızlık Ben yalnız değilim Bir dostum var benim, ömür boyu hiç ayrılmak istemeyeceğim Bazen varlığını unutsam bile istediğim zaman geri dönebileceğim Beni seven, Bana zaman ayıran, Hiçbir zaman darılmayan, İstediğim zaman yanımda olabilen, Sadece benim için yaşayan, Beni yalnız bırakmayan, Bana hayatı öğreten yalnızlığım var benim Ve bu aralar yalnızlıkla yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım var ki:( :( Herkesten, her şeyden uzaklarda, sorumluluk almadan, kimin karnı aç kimin tok diye düşünmeden, Her gün e-postama bakıp “Cevap gelmiş mi?” Diye hüsrana uğramadan, Hiç kimseden bir şey beklemeden ve bu yüzden üzülmeden, Günümü belki de günlerimi geçirmek istiyorum dostum yalnızlık ile Ve artık istemek istemiyorum Çok yorulduğumu hissediyorum Ama hayır! Vazgeçmek yok! Bu kadar kolay pes etmek olmaz değil mi? Motive olmam lazım tekrar Deşarj olmam lazım tekrar şarj olmak için Bunun için çok şeye gerek yok Yalnızlığım yeter bana, beni bulmaya… Seni Seviyorum Yalnızlık |
|