El Falınıza Bakıyorum |
04-19-2007 | #1 |
Ergenekon
|
El Falınıza BakıyorumBu çalışma ve ilgi görürse devam edecek çalışmalar kesinlikle alıntı değildir Orijinaldir, şahsi çalışmalarımın ürünüdür Fahreddin el-razi nin Kitabu’l Firase ve Erzurumlu İbrahim hakkı’nın eserlerlerinden faydalanılmış olmakla birlikte, tüm ilgili yerli ve yabancı eserlerden derledim Eller insan yüzü gibi orijinal ve kişiye özgüdür Hele başparmak değiştirilmesi mümkün olmayan bir kimliktir Başparmağın derisi yüzülecek olsa insan yapısında şifrelenmiş genler devreye girerek öncekinin aynısı olan deriyi dokuyup parmağımıza giydirirler Her el birbirine benzemez Bununla birlikte elleri genel yapıları ve parmak biçimleri bakımından sınıflandırmak mümkündür El falı ve kişi karakteri için ele, parmaklara, çizgilere çok detaylı bakmak gerekir Bu imkân burada olmadığına göre, ben bölüm bölüm basit şekilde bilgiler vereceğim UZUNLUK-KISALIK VE MEYİL BAKIMINDAN PARMAKLAR Parmaklarınızı birleştirin ve bakınız: 1- Yüzük parmağı, şahadet parmağından uzun ise: Şans oyunlarına düşkünlük ve meyil Ordan gelecek parayı hayal Biraz kendinidüşünme, bencillik Bu kişiler çok pratiktir ama sıradan yeteneklere sahiptir BU şekilde parmak yapısı % 80 oranındadır 2- Şahadet parmağı yüzük parmağından daha uzun ise: Bu kişiler sükesye, gösterişe meraklıdır Kendilerini çok beğenirlerZevklerine de düşkündürlerİş başarma kabiliyetleri çoktur Yönetmeyi severler ve bu konuda yeteneklidirler 3- Şahadet ve yüzük parmağı denk ise uzunluk bakımından: Düşüncede, davranışta ve zevkte dengelidirler Hiç bir konuda aşırı gitmeyi sevmezlerHer konudan da nasibini almak isterlerHer şeyde orta ve uzlaşmacı tutum izlerler 4- Orta parmak uzunluğuna hemen hemen yakın uzunlukta yüzük parmağı : Maceraperesttir Tehlikeden hoşlanır Serüven dolu bir hayat özlerler Şimdi meyillere bakalım a)Eğer orta parmağınız yüzük parmağına meyilli ise, güzel sanatlara aşırı düşkünlük vardırBu konuda yeteneklidirler b)Şahadet parmağı orta parmağa meyilli ise, dışa açık, cana yakın kişilik vardır Rahatına düşkündür ve sohbetten hoşlanır Bağ bahçe işlerinden çok hoşlanırlar ve başarıulı olurlar c)Yüzük parmağı orta parmağa meyilli ise, bu kişilerin neşesi ve mutluluğu maddiyata bağlıdır Parasız kalırlarsa dünya zindan olur, gülmeyi unuturlar Maddi imkanlar yerinde ise yardımsever, şen ve sevecen olurlar |
04-19-2007 | #2 |
puslu
|
1- Yüzük parmağı, şahadet parmağından uzun ise: Şans oyunlarına düşkünlük ve meyil Ordan gelecek parayı hayal Biraz kendinidüşünme, bencillik Bu kişiler çok pratiktir ama sıradan yeteneklere sahiptir BU şekilde parmak yapısı % 80 oranındadır Benim doğrumu acaba? |
04-19-2007 | #3 |
Ergenekon
|
tabi ki genel değerlendirme bunlar öyle olduğunu sanmıyorum,meyil durumuna ve diğer elinize bakınbence yüzük parmağı ile orta parmak meyilli olmalı sizde |
04-19-2007 | #5 |
puslu
|
a)Eğer orta parmağınız yüzük parmağına meyilli ise, güzel sanatlara aşırı düşkünlük vardırBu konuda yeteneklidirler Walla hala çözmeye çalışıyorum hepsini karıştırdım ben bu olduğunu düşünüyoru teşekkürler Ergenekon |
04-19-2007 | #6 |
virüs
|
valla benim fala bakmam çok kolay oldu çünkü şahadet parmağım bariz derecede uzun ve orta parmağıma meyilli 2 ve b oluyor benim paylaşım için teşekkürler |
04-19-2007 | #7 |
mate
|
Düşüncede, davranışta ve zevkte dengelidirler Hiç bir konuda aşırı gitmeyi sevmezlerHer konudan da nasibini almak isterlerHer şeyde orta ve uzlaşmacı tutum izlerler dışa açık, cana yakın kişilik vardır Rahatına düşkündür ve sohbetten hoşlanır Bağ bahçe işlerinden çok hoşlanırlar ve başarılı olurlar Güzel bir fal olmuş teşekkürler ergenekon |
04-19-2007 | #8 |
RaHaTSiZ
|
3- Şahadet ve yüzük parmağı denk ise uzunluk bakımından: Düşüncede, davranışta ve zevkte dengelidirler Hiç bir konuda aşırı gitmeyi sevmezlerHer konudan da nasibini almak isterlerHer şeyde orta ve uzlaşmacı tutum izlerler ~~ Hımmmm Güzel Çalışma Ergenekon~~ |
|