Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abla, sizlerle, şermin

Şermin Abla Sizlerle

Eski 04-19-2007   #1
Ergenekon

Şermin Abla Sizlerle

Her türlü derdinizi bana yazabilirsiniz Ne gibi mi? Mesela masamdaki yüzlerce(!) zarftan birini alıp açıyorum Bir fotograf ve bir mektup çıktı Bakalım neymiş evladımın derdi?

Ablacığım,
Ben Gamba Nuri Geçen bir bankaya gittim, 100000 YTL kredi istedim Benden çıplak resim istediler Resmi çektirdim ama içime kurt düştü ablacığım Acaba resmimi internet ortamında pazarlayacaklar mı? Ne olur yol göster Müracaattan önce ablama danışayım dedim Ellerinden öper enişteme selam ederim

Gambişim, tosunum,tombişim Senden çıplak fotoğraf istemelerinin sebebi-hikmeti, senin gözünü ve poponu inceleyecekler Ama ne inceleme Bunların heyet-i umumiyesi bir araya gelir, büyültüp-küçültüp, yakınlaştırıp- uzaklaştırıp, konuşup-fısıldaşıp saatlerce incelerler
İyi ki bana danıştın Alimallah öyle bir incelerlerdi ki, sana oturduğun yerde bir şeyler olur Etilerde Barto’dan önce sahne alırdın
Kuzucuğum onlardan önce ben inceledim Parayı alacak göz var sende de, gördüğüm kadarıyla ödeyecek şey yok Sakın müracaat etme
Evet bugünlük bu kadar sevgili okuyucularımAblanıza yazın dermanınız bende…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #2
puslu

:)))) sabah sabah offf sevgili şermin abla ne soracağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #3
RaHaTSiZ

~~ ahuahuaha "Sende o kapaSite Var Tosunum xD" eLLerine sağLık Ergenekon xD ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #4
blackk

:)))))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-20-2007   #5
flipper

çok isabetli teşhis:))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2007   #6
pesimistt

harbiden çok güzel yaa :))))
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2007   #7
bukettt

teşekürrler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com