Şermin Abla Sizlerle |
04-19-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Şermin Abla SizlerleHer türlü derdinizi bana yazabilirsiniz Ne gibi mi? Mesela masamdaki yüzlerce(!) zarftan birini alıp açıyorum Bir fotograf ve bir mektup çıktı Bakalım neymiş evladımın derdi? Ablacığım, Ben Gamba Nuri Geçen bir bankaya gittim, 100000 YTL kredi istedim Benden çıplak resim istediler Resmi çektirdim ama içime kurt düştü ablacığım Acaba resmimi internet ortamında pazarlayacaklar mı? Ne olur yol göster Müracaattan önce ablama danışayım dedim Ellerinden öper enişteme selam ederim Gambişim, tosunum,tombişim Senden çıplak fotoğraf istemelerinin sebebi-hikmeti, senin gözünü ve poponu inceleyecekler Ama ne inceleme Bunların heyet-i umumiyesi bir araya gelir, büyültüp-küçültüp, yakınlaştırıp- uzaklaştırıp, konuşup-fısıldaşıp saatlerce incelerler İyi ki bana danıştın Alimallah öyle bir incelerlerdi ki, sana oturduğun yerde bir şeyler olur Etilerde Barto’dan önce sahne alırdın Kuzucuğum onlardan önce ben inceledim Parayı alacak göz var sende de, gördüğüm kadarıyla ödeyecek şey yok Sakın müracaat etme Evet bugünlük bu kadar sevgili okuyucularımAblanıza yazın dermanınız bende… |
04-19-2007 | #2 |
puslu
|
:)))) sabah sabah offf sevgili şermin abla ne soracağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz? |
04-19-2007 | #3 |
RaHaTSiZ
|
~~ ahuahuaha "Sende o kapaSite Var Tosunum xD" eLLerine sağLık Ergenekon xD ~~ |
07-01-2007 | #6 |
pesimistt
|
harbiden çok güzel yaa :))))