Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dazlak, erkekler, erkektir, kadın, kadınlar, selülitli

Selülitli kadınlar daha kadın dazlak erkekler daha erkektir!...

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar bu yazı Mehmer BARLAS'ın bugünkü köşe yazısının bir bölümü,diğer bölümlerinde siyaset olduğu için almadım,yada kestim oralarıKonu siz kadınların daha çok ilgisini çekeceği için buraya açıyorum konuyu
(zaman zaman kel olmamızla ilgili kafa bulan Ruyaa arkadaşıma ithaf olunur )

Oy kullanmak için yaz mevsimine ara veren ve ana kentlerine dönen tatilcilerle birlikte, ben de, Bodrum'un günlerine ve gecelerine kavuşmak üzere, bıraktığım yerden yola devam ediyorum Yine Bodrum'dayım yani
Sanki 22 Temmuz sonsuz kadar geride şimdi
İnsanların yaşamında ve konuşmalarında, siyasetin payı birden azalıvermiş
Bodrum tatilimin ikinci yarısının ilk gecesinde yemekli bir davetteydim
Tabii ki "Kim cumhurbaşkanı olacak?" benzeri çeşitlemeler de yapılıyordu masa başlarında

Ama o gece herkesin ilgisini çeken ana konu "selülit"ti

Selülitin erdemi
Kadınlar "Ne olacak yani biraz selülitim varsa" diye söylenip duruyorlardı
Bu konuşmalara müdahale eden estetiysen Dr Serdar Eren, yaptığı açıklamalarla bir anda gecenin yıldızı oldu
Şöyle diyordu özetle:
- Karşıma iki tane kadın çıktığında selülitli olanla birlikteliği tercih ederim ben Çünkü selülit, kadınlık hormonu "östrojen"in kaçınılmaz bir yan sonucudur Kadınlık hormonu arttıkça, selülit de artar Selülitli kadınlar daha kadındır açıkçası Selülitlerinden şikayetçi olan kadınlar erkelik hormonu "testosteron" alsınlar, hemen şikayetlerinin nedeni yok olmaya başlar
Dr Serdar Eren'i dinleyenlerden biri söze karıştı:
- Bıyıklı kadınlar selülitli olmaz anlamına mı geliyor bu, diye sordu
Burada Dr Eren, sözü erkeklere de getirip dayadı Şunları söyledi:
- Erkeklik hormonu da saçların düşmanıdır Dazlak erkeklerin dazlak olmalarının sebebi, onlarda erkeklik hormonunun fazla olmasıdır Herkes dazlakların daha fazla erkek olduklarının farkına vardığı için, saçlı erkeklerin de başlarını sıfır numaraya vurdurup cilalattıklarına sık sık tanık olmaya başladık
Evet… Bodrum'daki ikinci yarı tatilimin ilk gecesinde bunları öğrendim

Bodrum'un farkı
Estetik uzmanı bir doktoru dinleyince tabii başka şeyler de öğreniyorsunuz
Mesela estetik cerrahisi yapan doktorlar için, en tehlikeli operasyon, erkek burnunun düzeltilmesiymiş Çünkü erkekler burunlarının yeni şeklinden rahatsız oldukları zaman, bazen bunu yapan cerrahı vurup, öldürürlermiş Böyle sayısız cinayet vakası varmış dünyada
Ayrıca kıskançlık sevginin ya da aşkın kanıtı değilmiş Gerçekten seven erkekler bunu sevdikleri kadına belli edermiş Az seven erkekler ise, sevgisizliklerini örtmek için, kıskançlık gösterileri yaparlarmış Kıskanılan kadın da sevildiğini zanneder ve sevilmediğinin farkına varmazmış
O gecenin ertesi olan bu sabah çok mutluyum Siyaset dışı konuların da konuşulabileceğini nihayet gördüm
Son söz olarak diyorum ki:
- Selülitli kadın gibi yar, Bodrum gibi diyar olmaz…

Mehmet BARLAS

yazının orjinalini okumak isterseniz link: [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir Kaytı olmak için tıklayın]

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar bu yazı Mehmer BARLAS'ın bugünkü köşe yazısının bir bölümü,diğer bölümlerinde siyaset olduğu için almadım,yada kestim oralarıKonu siz kadınların daha çok ilgisini çekeceği için buraya açıyorum konuyu
(zaman zaman kel olmamızla ilgili kafa bulan Ruyaa arkadaşıma ithaf olunur )

Oy kullanmak için yaz mevsimine ara veren ve ana kentlerine dönen tatilcilerle birlikte, ben de, Bodrum'un günlerine ve gecelerine kavuşmak üzere, bıraktığım yerden yola devam ediyorum Yine Bodrum'dayım yani
Sanki 22 Temmuz sonsuz kadar geride şimdi
İnsanların yaşamında ve konuşmalarında, siyasetin payı birden azalıvermiş
Bodrum tatilimin ikinci yarısının ilk gecesinde yemekli bir davetteydim
Tabii ki "Kim cumhurbaşkanı olacak?" benzeri çeşitlemeler de yapılıyordu masa başlarında

Ama o gece herkesin ilgisini çeken ana konu "selülit"ti

Selülitin erdemi
Kadınlar "Ne olacak yani biraz selülitim varsa" diye söylenip duruyorlardı
Bu konuşmalara müdahale eden estetiysen Dr Serdar Eren, yaptığı açıklamalarla bir anda gecenin yıldızı oldu
Şöyle diyordu özetle:
- Karşıma iki tane kadın çıktığında selülitli olanla birlikteliği tercih ederim ben Çünkü selülit, kadınlık hormonu "östrojen"in kaçınılmaz bir yan sonucudur Kadınlık hormonu arttıkça, selülit de artar Selülitli kadınlar daha kadındır açıkçası Selülitlerinden şikayetçi olan kadınlar erkelik hormonu "testosteron" alsınlar, hemen şikayetlerinin nedeni yok olmaya başlar
Dr Serdar Eren'i dinleyenlerden biri söze karıştı:
- Bıyıklı kadınlar selülitli olmaz anlamına mı geliyor bu, diye sordu
Burada Dr Eren, sözü erkeklere de getirip dayadı Şunları söyledi:
- Erkeklik hormonu da saçların düşmanıdır Dazlak erkeklerin dazlak olmalarının sebebi, onlarda erkeklik hormonunun fazla olmasıdır Herkes dazlakların daha fazla erkek olduklarının farkına vardığı için, saçlı erkeklerin de başlarını sıfır numaraya vurdurup cilalattıklarına sık sık tanık olmaya başladık
Evet… Bodrum'daki ikinci yarı tatilimin ilk gecesinde bunları öğrendim

Bodrum'un farkı
Estetik uzmanı bir doktoru dinleyince tabii başka şeyler de öğreniyorsunuz
Mesela estetik cerrahisi yapan doktorlar için, en tehlikeli operasyon, erkek burnunun düzeltilmesiymiş Çünkü erkekler burunlarının yeni şeklinden rahatsız oldukları zaman, bazen bunu yapan cerrahı vurup, öldürürlermiş Böyle sayısız cinayet vakası varmış dünyada
Ayrıca kıskançlık sevginin ya da aşkın kanıtı değilmiş Gerçekten seven erkekler bunu sevdikleri kadına belli edermiş Az seven erkekler ise, sevgisizliklerini örtmek için, kıskançlık gösterileri yaparlarmış Kıskanılan kadın da sevildiğini zanneder ve sevilmediğinin farkına varmazmış
O gecenin ertesi olan bu sabah çok mutluyum Siyaset dışı konuların da konuşulabileceğini nihayet gördüm
Son söz olarak diyorum ki:
- Selülitli kadın gibi yar, Bodrum gibi diyar olmaz…

Mehmet BARLAS

yazının orjinalini okumak isterseniz link: [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir Kaytı olmak için tıklayın]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com