|
|
Konu Araçları |
anlamıyor, davranışlarını, erkekler, kadınların |
Erkekler kadınların bu davranışlarını anlamıyor ! |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler kadınların bu davranışlarını anlamıyor !Erkekler her zaman kadınları anlayamadıklarından yakınır Peki neleri anlamıyorlar İşte erkeklerin anlayamadıkları kadın davranışları “Neden neden tek tip saç tokası kullanmazsınız? Sırf saçlarınızı toplayabilmeniz için binlerce saç lastiği ve toka var Ufak bir olayı neden bu kadar büyütüyorsunuz?” —Ali 26 “Kadınlar vücutlarındaki tüyleri acılı bir şekilde sıcak ağda ile kökünden alabiliyorken neden ufak bir böcekten korkar=” — Ömer 22 “Kızlar ve üzüntü! O bunu dedi şunu dedi Bunu yıllarca konuşabilirler Bu tartışmayı neden bitirmezler?” —Ufuk 28 “Her ay yaşanan hormonal durumlar öncesinde çok iyiyken o dönemde neden kavga ediyoruz? Bu olağan durum öncesinde sinirli olmamak için birşey yapamaz mı? Bu dönem öncesinde şöyle uyarabilir; "Beni dinleme muayyen günlerimdeyim?" — Umut "Kadınlar için evlenmek neden erkeklerden daha önemli? Aşk yetmiyor mu?" — Buğra 24 "Neden tüm ayakkabılar? Kız kardeşimin valizleri sadece ayakkabılarla dolu o görmeden birkaç tanesini attığım bile oldu Bu tutku korkutucu gelmiyor mu?" —Metin 25 “Kadınların davranışlarını anlamıyorum! İlk üç ay her şey iyi güzel ve hoşken sonrasında tamamen farklılaşıyor” —Deniz 32 “Kadınlar neden söylenen şeyi farklı algılamamızı bekliyor Örneğin ‘maç izleyebilirsin’ dediklerinde izlediğimiz zaman kötü hissediyorlar” —Kenan 27 “Kızlar neden gerçekten gerçekten hoş erkekle birlikte olmak istiyor ve birini bulduklarında buluşmuyorlar Tek bir sebebi olabilir bu erkeklerin de ekilebileceğini göstermek” —Rıza 26 “Neden kızlar ilk defa karşılaştıkları diğer kızlardan hoşlanmaz? " Murat 27 “Neden kadınlar söylemek istediklerini doğrudan anlatmaz dolandırır Her zaman birşeyler yapmak isterler ancak sözcüklere dökemezler söylemezler Lafı neden dolandırıp dururlar anlamıyorum” —Tarık 26 |
|