![]() |
Erkekler Neden Kadinlari Dinlemez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Neden Kadinlari DinlemezKadınlar bir şey anlatırken laflar erkeğin bir kulağından girip diğerinden çıkar ![]() ![]() Acaba kadın sesi ile erkek kulağı arasında bir tonal fark mı var? Ya da frekanslar tutmaz da erkek kadının dediğini anlamaz mı? Sevgiliniz durmadan 'neden beni hiç dinlemiyorsun? ' gibi laflar ediyorsa bu konuyu değerlendirme zamanı gelmiş demektir ![]() ![]() Gectiğimiz yıl İngiltere'deki Sheffield Üniversitesi Psikiyatri laboratuarında yapılan araştırmaya göre kadın sesi ile erkek sesi bir ekeğin beyninde farklı bölgeleri aktive ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dahası da var ![]() ![]() ![]() Sonuç şaşırtıcı ![]() ![]() Erkeklerin büyük çoğunluğunda beynin sol lobunda aktivite görülürken, kadınlarda da her iki beyin lobunda da eşit aktivite izleniyor ![]() ![]() ![]() Kısacası, beyler bir dahaki sefere sevgilinizin gönlünü almak için " HAYATIM, SENI DINLEMEK ICIN COK UGRASIYORUM AMA BEYNIM YETERSIZ KALIYOR, AFFET BENI " deyip televizyon izlemeye devam edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|