![]() |
Anne Beni Bu Kez Doğurma Bir Daha! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Anne Beni Bu Kez Doğurma Bir Daha!Aklımın olmazlarından darmadağın ettim geceyi,
Kaçtığım aşka yakalandım sonunda ![]() Bulduğum an yitirdiğim sözcükler gibiyim, Sesimden kaçıyorum ele veriyorum kendimi Serserinin biriyim ![]() ![]() ![]() Gecenin bir vakti yürüyüp gidiyorum içimden, Yazımın her zaman ağlayan bir imi, Yüzümün yarım kalan gülüşleri resmeder bir hali var ![]() ![]() ![]() ![]() Önümde hep iki yol, Birini yürüsem geç kalıyorum birine ![]() Kırgınım, mızıkçının biriyim Hep ucu ucuna yetişmeyim sevmelere ![]() ![]() ![]() Başı boş bir rüzgar gibi gelip geçiyorum nesneden, Gizli bir özneyim adımı çağırmıyor kimse ![]() ![]() ![]() Hep bir ayrılığı soyunup giyiniyorum, Hep yarım kalıyor nota, Hep aynı şarkıyı söyleyip, aynı yerde detone olan biriyim ![]() ![]() ![]() Bezginim, kaldırmaz aldanışları artık yüreğim ![]() ![]() ![]() İnceldiği yerden bir düğüm daha atabilirim, Delinin biriyim asfaltın ortasına yatabilirim ![]() ![]() ![]() Bir düğüm daha atabilirim, Dönüp baktığımda ipteki düğüm sayısıdır yaşamalar bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Anne bana daha iyi bir yalan bul! Kendimi avutmaya gücüm yok artık Kendimi sırtımda taşımaktan yoruldum, Anahtarı kırılmış kapı gibiyim ![]() ![]() ![]() Kilitliyim üstelik, kimsesizin biriyim, Suya atılmış buz parçası gibiyim ![]() ![]() ![]() Vakitsiz bir yağmurum, Bir gün bir yerde apansız dinebilirim ![]() ![]() ![]() Anne beni bu kez doğurma bir daha! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() [HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS] Bu kadar güzel yazılmış bir şiir çok az bulunur, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|