Saclar uzayacak..baska yolu yok! |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saclar uzayacak..baska yolu yok!Sac uzamasi benim icinde bir dert aslinda dolayisiyla site site forum forum dolasip ariyorum ne zamandir aldigim kullandigim ampullerde cabasi Sonuc? 2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olayerkekler dalzak oluslariyla gururlanip dalzaklar sexydir diyebiliyorlar cunku peki kadinlar ne desin? Formul 1 750ml sampuan markasi onemli degilicine dogum kontrol hapini eziyorsunuz ve saclarinizi bununla yikiyorsunuz Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlardevam ediyorum Formul 2 Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruzBir yumurtanin sarisini ilimis olan turpsuyuna katiyoruz saca masaj yapilarak yediriyoruzkurumamasi icin sacimizi streclemeyi oneriyorlar En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruzilik veya soguk suyla yikanmalari daha iyi Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor Sevgiler |
Saclar uzayacak..baska yolu yok! |
06-23-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saclar uzayacak..baska yolu yok!2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olayerkekler dalzak oluslariyla gururlanip dalzaklar sexydir diyebiliyorlar cunku peki kadinlar ne desin? Formul 1 750ml sampuan markasi onemli degilicine dogum kontrol hapini eziyorsunuz ve saclarinizi bununla yikiyorsunuz Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlardevam ediyorum Formul 2 Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruzBir yumurtanin sarisini ilimis olan turpsuyuna katiyoruz saca masaj yapilarak yediriyoruzkurumamasi icin sacimizi streclemeyi oneriyorlar En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruzilik veya soguk suyla yikanmalari daha iyi Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor Bismillah diyelim deniyelimrisk sifir nasilsa malzemeler dogal ha yemisha basimiza surmusuz Sevgiler |
|