![]() |
Seni Affetmeyi Çıkarttım Lugatımdan! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Affetmeyi Çıkarttım Lugatımdan!git artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu sefer ardından seslenmeyeceğim "dön hadi aşkımm ![]() ![]() ![]() ![]() git!çok kanattın,çok yara açtın git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilsen ne kadar çok çaldın gülüşümden,ne kadar eksilttin çocuk yanlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne kadar da körmüşüm meğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başkasının koynuna girdiğini hissetmemişim!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne de çok severdim koynunda uyumayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dönme artık geri!çalma kapımı yeter!ne yüzle buradasın daha!terkettim seni görmüyor musun ![]() ![]() defol! bana nefreti öğtettin,defol! renklerimi kirlettin defol! gülüşümü eskittin defol! git defol! git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() giderken ne demiştim ben sana ![]() ![]() seni affetmeyi çıkarttım lugatımdan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|