Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
zamanla, öğrendiklerimiz

Zamanla öğrendiklerimiz

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamanla öğrendiklerimiz

ZAMANLA ÖĞRENDİKLERİMİZ

YAŞ 5

Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim

YAŞ 7

Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim

YAŞ 12

Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim

YAŞ 13

Annemle babamın elele tutuşmalarının ve öpüşmelerinin beni daima mutlu ettiğini öğrendim

YAŞ 15

Bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim

YAŞ 18

İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim

YAŞ 24

Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim

YAŞ 33

Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim

YAŞ 36

Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil, benim kendi hakkımda nedüşündüğüm olduğunu öğrendim

YAŞ 38

Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından anlayabileceğimi öğrendim

YAŞ 41

Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim

YAŞ 44

Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim

YAŞ 46

Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü alabileceğimi öğrendim

YAŞ 49

Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin yaratıcılığa dönüştüğünü öğrendim

YAŞ 50

Sevgi, evde üretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim

YAŞ 53

İnsanların bana, izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim

YAŞ 55

Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim

YAŞ 64

Mutluluğun parfüm gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına veremeyeceğimi öğrendim

YAŞ 70

İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim

YAŞ 82

Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini öğrendim

YAŞ 90

Kiminle evleneceğim kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim

YAŞ 95

Öğrenmem gereken daha pek çok şey olduğunu öğrendim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com