![]() |
Karabasan Deneyimleri - 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabasan Deneyimleri - 4![]() Deneyim #4 Mehmet İsteğin üzerine yaşadıklarımı sana yazmaya başlayacağım yavaş yavaş bazı yerlerdede verdim ama pek detaya inmemiştim sana anlatırken hepsini yazıcam Bir Cinle İlk Temas Şimdi anlatacağım benim yaşadığım bir olay ve hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra dua okumaya başladım daha doğrusu çalışıyorum ve besmele bile çekemedim kafamı karıştırıyor yanlış okumamı sağlıyor en sonunda nas suresini okuyacağım ama hayır o da olmuyor okuyamıyorum ben okudukça kafamı karıştırıyor yanlış okutturuyordu bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve o gittikten sonra yatağımdan kalktım ışığı yaktım erkek kardeşim uyandı abla sen iyimisin dedi gözlerim kan çanağına dönmüş terden sırılsıklam olmuştum o gece zaten abdestli yatmıştım gittim kuran kitabını aldım yüreğimin üstüne koydum defalarca öğtüm ama hala ağlıyordum kardeşim öylece bana baktı abla ne olduğunu biliyorum bende hissettim ama o sana geldi seni kitlediği gibi benide kitledi sana dua bile okuyamadım benimde kafam karıştı dedim kardeşimde o yıl kuran kursuna gidiyordu ve kurana geçmişti yarısına yakındı hatim etmesine bilinçliydi bu varlık hakkında abla nasıl gitti ne yaptın dediysede benim dilim uzun süre çözülmedi korkudan anladı kardeşim kuran kucağımdaydı ve tekrar kardeşimin yanındaki çekyata uzandım kardeşim kuran kitabını baş ucama koydu ışık açık sabaha kadar ölece uzandım bir ara içim geçmiş ![]() ![]() ![]() Sabah uyandığımda dilimin çözüldüğünü fark ettim kardeşimde korkmamam için sormadı tekrardan nasıl gittiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sitelerden derleme ![]() |
![]() |
![]() |
|