Burçlara Göre Ampul Değiştırme:)) |
06-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burçlara Göre Ampul Değiştırme:))Bir ampulü değiştirmek için kaç KOÇ gerekir? * Bir tane yeter İşi ciddiye alırlar * Hiç gerekmez, "Koç"lar karanlıktan korkmaz * Bir tane yeter İş ki elinizde bol yedek ampul bulunsun (hafif sakarlık) Bir ampulü değiştirmek için kaç BOĞA gerekir? * Bir Sadece kendisine mükâfat vereceğinize söz verin * Hiç, "Boğa"lar hiçbir sey değişsin istemez * Bir Ancak yanmış ampulün gerçekten hiçbir işe yaramayacağına ikna etmeniz gerekir Bir ampulü değiştirmek için kaç İKİZLER gerekir? * İki Ayrıca elinde cep telefonu, danışacağı bir arkadaşı ve "Ampul Değiştirme El Kitabı" şarttır * İki Ancak ampul değiştirmeleri bir hafta sürer, ama ampulü değiştirdikten sonra size Fransızca dersi verirler ve paranızı nereye yatırmanız gerektiğini anlatırlar * İki Ancak kimin ampulü değiştireceği tartışması o kadar uzun sürer ki ampul asla değişmez Bir ampulü değiştirmek için kaç YENGEÇ gerekir? * Sadece bir Ve lakin değiştirmekle iyi yapıp yapmadığını anlamak için bir hafta terapiye gider * Bir Ama değiştirirken sinirden lambayı kırar * Hiç Bunu bir problem olarak görür ve yatağa düşer Bir ampulü değiştirmek için kaç ASLAN gerekir? * Hiç Aslan, danışmanlarını arar ve "Ampul değişsin" emrini verir * Bir Ampulü tutar ve dünya etrafında döner * Hiç Aslan kendi ışığını yeterli bulur Bir ampulü değiştirmek için kaç BAŞAK gerekir? * Sürekli başkasının ampullerini değiştirdiklerinden kendi ampullerini değiştiremezler * 1000000000 kadar, bunu hata payı 00000000001 olabilir * Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanım tarihi neydi bakalım Ben niye bu markayı almıştım ki? Yoksa taşınsak mı? Bir ampulü değiştirmek için kaç TERAZİ gerekir? * Bir Belki de iki Tam çıkaramadım Sen ne dersin? * Niye değiştirelim ki, karanlık romantik oluyor * Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazım Ayrıca normal bir ampul ise tek başıma değiştirebilirim de, özel bir ampul ise iki olmakta fayda var Bir ampulü değiştirmek için kaç AKREP gerekir? * Hiç Karanlıkta yaşarlar * Ne soruyorsun, sen polis misin? * Bu bilgi kesinkes gizli bilgidir ve sadece emir komuta zinciri içinde aktarılır Bir ampulü değiştirmek için kaç YAY gerekir? * Şimdi biz Kaş’ta bir tatil geçirmiştik, tamam mı? * Hayat güzel, güneş pırıl pırıl, karnım aç Ne ampulü yahu? * Takmayacaksın, takarsan yanmaz Bak takma, yanacak Bir ampulü değiştirmek için kaç OĞLAK gerekir? * Hiç Oğlakların yeni ampul alacak parası olmaz, masraf gösterirlerse o başka * Çocukça işlerle uğraşmıyorum * Şimdi değiştiririz, yarın yanmayacağı ne malum? Bir ampulü değiştirmek için kaç BALIK gerekir? * Ne ampulü?! * Elektrikler mi kesildi, yoksa saat 21'mi oldu? * Benim için aydınlık sekerim |
|