![]() |
Hz muhammed kıssaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz muhammed kıssaları[FONT="Franklin Gothic Medium"][/FBir sahabi: -"Ey ALLAH'ın elçisi kıyamet ne zaman kopacak?" -"Sen kıyamet için ne hazırlık yaptın?" -"Onun için fazlaca namaz, oruç ve zekat hazırlığım yok ![]() -"Kıyamet gününde sen sevdiğinle beraber olacaksın" (Buhari, Müslim) --> Tamamı [08 Mart, 2008] YORUM BIRAKIN [Kıssalar] 40 Düşün 1 konuş umudunu yitirme Muaz bin Cebel (r ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisine dedim ki:Ey ALLAHın Resulü bana cehennemden uzaklaştıran ve cennete koyan bir iş haber ver ![]() Peygamberimiz (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [31 Ekim, 2007] YORUM BIRAKIN [Kıssalar] Hz ![]() umudunu yitirme Mü'minlerin annesi Hazret-i Âişe-radıyallahu anha birgün"EnSevgili"yi çok sevinçli görür ![]() Ey Allah'ın Elçisi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım ,Âişe'nin geçmiş,gelecek,gizli ve açık bütün günahlarını bağışla! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [09 Ekim, 2007] YORUM BIRAKIN [Kıssalar] Sabah namazına kalkmak için umudunu yitirme Ebû Hüreyre -radıyallahu anh-dan rivâyet olunduğuna göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz şöyle buyurmuşlardır: 'Sizden herhangi biriniz uykuda iken şeytan ense kökünüze üç düğüm atar ![]() ![]() ![]() ![]() [19 Eylül, 2007] YORUM BIRAKIN [] Kıyamet alametlerinden biri Hz ![]() [] Peygamberimiz aynadır Peygamber Efendimiz bir meclis [] Besmelenin sırrı Neysaburi tefsirinde Hz ![]() [] Hesaba çekilmeden cennete girecekler RUKYEDEN NEHİY - İmran İbnu Hu [] Nasıl Ağlamayayım Resulullah (s ![]() ![]() [] Kişi nasıl sever? Bir gün Efendimiz(S ![]() ![]() ![]() [] Böyle ölmek için neleri feda ederiz? Uhud'un en ateşli saatleri ![]() [] Onu böyle sevdiler Bir Kadının Resûlullah Hakkınd [] Kalplerine saplarlardı '' En Sevgili'' ALLAH'ın isiml [] Peygamber efendimiz(s ![]() ![]() Çocuk sahabalerden Umeyr'in bi [] Allah'ın Merhameti Hz ![]() ![]() [] Kişi sevdiği ile birliktedir Imam-i Malik'in babasi olan En [] Hz ![]() ![]() ![]() HAZRET-I PEYGAMBERIN GÜZEL GEÇ [] Şefkat Peygamberi ŞEFKAT PEYGAMBERİ" ![]() [] Evet,bende şaka yaparım(hz ![]() "Evet,bende şaka yaparım,fakat [] Beni nasıl seviyorsun? Hz ![]() --> Diğerleri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|