Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşlerimizde, kaldı, sevdamız

Düşlerimizde Kaldı Sevdamız

Eski 04-02-2007   #1
90burcu

Düşlerimizde Kaldı Sevdamız

Gök yüzü zifiri karanlıkken , pembe bir dünyada el ele bu sevdanın içineydik dünyada el ele bu sevdanın içindeydik biz seninle ve hep birlikte olmaktı temennimiz Pembe düşlerimiz vardı, içinde sadece ikimizin bulunduğu Bu kısacık aşkımızda en güzel akşamları en güzel sevinçleri paylaştık Sevmeyi öğretin sen bana Yüzün gülerken, içinde mutlu olabileceğini öğrettin sen bana Yüzün gülerken, içinde mutlu olabileceğini öğrettin Yaşamanın seninle güzel olduğunu gösterdin
Sevdim ben seni , kimsenin sevemeyeceği , can verip kan dahi olamayacak kadar çok Uykularımızı paylaştık Bir gece değil gecelerce uykusuz kaldık sevdamız için Ben seni düşledim hep ışıl ışıl gözlerinle yanımda Dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık Ayrı geçen dünümüze yaşanmamış saydık Hep birlikte olmalıydık biz , öyle güzel oluyordu hayat Sözler verdik birbirimize , tutamayacağımızı bile bile Bir sen söz vermedin sigarayı burkamayacağına Oysa her eline alışında yüreğim hançerlendi benim Çiçeğimdin sen , incinirsin boyun bükülür diye dokunmaya dahi kıyamazken ben , o seni zehirliyordu Bir bunu anlatamadım sana
Ayırmaya kalktılar bizikimse benim yüreğimi yakan sevdamı düşünmedi Sensiz hayat yoktu, söz vermiştim sevdama , daha önemlisi sana Yaşayamazdım , ikimizi içime gömüp seni bırakamazdım Aldırış etmedim kimseye , ayrılmadım senden Çünkü yaşarsam , senin için yaşarsam ,sevdam için yaşayacaktım
Ama sonra sen beni istemedin bana sevdamın taşıyamayacağı şeyler söyledin Yüreğimi hançerledin Benim kadar düşüp “sevdiğim ne yapar?” demedin Şimdi ise ayrıldığın ikinci yılında kara sevda oldu aşkımız Sen beni unutmadın, benim seni unutma gibi bir çabam olmadı zaten
Ama birlikte olmamız için çaba sarf etmemiz , dünyayı hiçe saymamız , boşuna Düşlerimizde kaldı bizim sevdamız Sözümüzü tutamadık Sevdamız ve bir birimiz için yaşamadık
Şimdi ikimizde başkaları için yaşıyoruz , sevdamız da sadece içimizde yaşıyor
Ben sana söz vermiştim , sevdamla ve seninle yaşayacağıma Sen kendi çıktın hayatımdan Sevdam hala yaşıyor Bir gün üzerine çimenler bitiğinde yine yaşıyor olacak sevdam Beni öldürdüğün gibi onu öldürmedin Sevdayı öldürmek kolay değil Hiç öldüremesin ki zaten

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-02-2007   #2
RaHaTSiZ

Sevdayı öldürmek kolay değil Hiç öldüremesin ki zaten

~~Ne Desem ßiLmiyorum ki :S Sadece TesekkurLer demek isTiyorum~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-02-2007   #3
brave83

Yüreğine gömeceksin ve mezarına uğramayacaksın o sevdanın ancak o şekilde acı çekmezsin tabi arada biri gelip eşelemezse
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com