Herşeyle Konuşmayacağım Artık |
04-01-2007 | #1 |
flipper
|
Herşeyle Konuşmayacağım ArtıkHerşeyle Konuşmayacağım Artık Yeşildi şehrim gri olmuş Beton dev kulelere inşaat alanı açmak için acımadan kesilmiş yerlere serilmiş yabani kestane ağaçlarından birisine baktım acıyarak “Bana değil, kendinize acıyın” dedi “Bir saatte 2 kilo zehiri emerdim, bir saatte 3 kilo oksijen üretirdim, bir hektardık kesilmeden önce Bir günde 32 ton pisliğinizi, tozunuzu zararsız hale getirirdik” HaklıydıKendime, öz değerlerinin kıymetini bilmeyen insanoğluna acıyarak uzaklaştım oradan Yıllar sonra ilk defa gördüğüm sonradan zengin bir arkadaşımı gördüm O gece beni ağırladı Servetinin tüm yüzsüzlüğünü, sonradan görmüşlüğün şımarıklığını sergilediHesabı öderken cüzdanı dile geldi” Takma kafana “ dedi “Ben servetim, batırdıklarım kurtardıklarımdan daha fazladır” Çocukluğumda balık tuttuğum nehre gittim Köpük köpük zehir , atık akıyordu Kurbağalar şarkı söylemiyor, kırmızı balıklar sıçramıyordu “ Ben öldüreli yıllar oldu, kokan cesedimi bile kaldırmadılar” Dedi Huzur bulacak tek yer servi ağaçlarının çok olduğu yerdi Babamın mezarını ziyaret ettimAyrılırken bir gürültü duydum Tüm ölüler ayaktaydı bir şeyler paylaşıyorlardı “Ne oluyor” dedim “ Birisi; “ her okunan ve bize hediye edilen duayı biz işte böyle aramızda taksim ederiz”dedi Her şeyle konuşmayacağım artık Sadece kendimle, kendimi dinleyeceğim Bir de fırsat bulursam ölülerle Canlılardan daha vefalılar |
04-01-2007 | #2 |
puslu
|
Malesef çok acı eee belediye yazarmı ki yeşil Bursaya hoşgeldiniz!! diye hala Bütün Şehirlerimizde sorun hep aynı birgün düzelir diye umut etmek boşuna sanıyorum Eline sağlık paylaşım için Ama keşke paylaşım güzel yeşili korunmuş şehirler olabilseydi flipper |
|